1000 TL ye kulaklık önerisi

Bathan_YT

80+ Silver
Reaksiyon skoru
733
Çıkarılabilir mikrofon olmalı daha çok oyun oynayacam ama müzik de ara sıra dinleyecem

Ben arctis 5 kullanıyorum mikrofonu çıkmıyor fakat içine doğru sokabiliyorsun eğer sıkıntı yapmazsan bakabilirsin

Ben arctis 5 kullanıyorum mikrofonu çıkmıyor fakat içine doğru sokabiliyorsun eğer sıkıntı yapmazsan bakabilirsin
bende SS almak istiyorum fakat ses kasma yönünden tüm kullanan yayıncılar "ses duyamıyorum, bu ne ya ses duyamıyorum ki" gibi izlediğim yayıncılardan bu tarz bilgiler alıyorum var mı öyle bi sıkıntı?

bende SS almak istiyorum fakat ses kasma yönünden tüm kullanan yayıncılar "ses duyamıyorum, bu ne ya ses duyamıyorum ki" gibi izlediğim yayıncılardan bu tarz bilgiler alıyorum var mı öyle bi sıkıntı?

güzel soru

Çıkarılabilir mikrofon olmalı daha çok oyun oynayacam ama müzik de ara sıra dinleyecem
Ben olsam Arctis 1 Wireless alırdım itopya da 999TL telefonda da kullanırsın mikrofon da direk jak girişli zaten ondan çıkarılabilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arctis 1'i incelerken Abdullah abi de yayınlarında kullanıyordu böyle bir şikayeti olmamıştı

Kablosuz Kulaklık = ÖZGÜRLÜK

Mikrofon nasıl ve çıkabiliyor mu?

Sarjı nasıl oluyor sarj bitince yedek sarjı takıp devam edebiliyor musun?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,905
Üyeler
195,486
Son üye
dinjerius
Geri