Neler Yeni

1000 TRY ödüllü oyun bulma

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

gamer1111

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Gamer Gamer
Merhaba, uzun süredir aradığım bahsedeceğim oyunun açılış sekansının videosunu bulana 1.000 TRY hediyem olacak.

Oyun, Call of Duty 2 veya Medal of Honor tarzı 1. veya 2. Dünya savaşında geçiyor.
Oyunun açılış sekansında gözümüzü açtığımız anda bir bombardımanın ortasında yıkık bir binadaydık ve karşıdaki yine yıkık binaya geçmemiz gerekiyordu, eğer geçmez beklersek bir tank topu sanırım düşüyor ölüyorduk, sürekli top saldırıları oluyordu ve yakınımıza düştüğünde ekran sarsılıyordu. Yıkık dökük bir kasaba veya şehir tarzı bir ortamdaydık.

Grafikleri Cod 2-3 seviyesinde, oyunu Pc’de oynadım, aslında Cod 2 çok uygun görünüyor ama bahsettiğim gibi bir açılış sekansı yok onda.

Uyandığımız yıkık dökük bir oda ve yanımızda askerler var çatışma halindeler. Karşıdaki yıkık binaya geçtiğimiz de yalnız değiliz çatışma devam ediyor. Top bombardımanı devam ediyor.

Modern silahlar yoktu, 1-2. Dünya savaşına ait bir ahşap saplı bir piyade tüfeği ile başlıyorduk. Tek tek atış yapılıyordu. Sağ tıklayınca tüfekle nişan alabiliyorduk , nişangah ekranın tam ortasına geliyordu, fps bir oyun.

YunusOZ

80+ Bronze
Merhaba, uzun süredir aradığım bahsedeceğim oyunun açılış sekansının videosunu bulana 1.000 TRY hediyem olacak.

Oyun, Call of Duty 2 veya Medal of Honor tarzı 1. veya 2. Dünya savaşında geçiyor.
Oyunun açılış sekansında gözümüzü açtığımız anda bir bombardımanın ortasında yıkık bir binadaydık ve karşıdaki yine yıkık binaya geçmemiz gerekiyordu, eğer geçmez beklersek bir tank topu sanırım düşüyor ölüyorduk, sürekli top saldırıları oluyordu ve yakınımıza düştüğünde ekran sarsılıyordu. Yıkık dökük bir kasaba veya şehir tarzı bir ortamdaydık.

Grafikleri Cod 2-3 seviyesinde, oyunu Pc’de oynadım, aslında Cod 2 çok uygun görünüyor ama bahsettiğim gibi bir açılış sekansı yok onda.

Uyandığımız yıkık dökük bir oda ve yanımızda askerler var çatışma halindeler. Karşıdaki yıkık binaya geçtiğimiz de yalnız değiliz çatışma devam ediyor. Top bombardımanı devam ediyor.

Modern silahlar yoktu, 1-2. Dünya savaşına ait bir ahşap saplı bir piyade tüfeği ile başlıyorduk. Tek tek atış yapılıyordu. Sağ tıklayınca tüfekle nişan alabiliyorduk , nişangah ekranın tam ortasına geliyordu, fps bir oyun.
Sen 1K Atacagini kanıtla? Sahte olmadığını nereden bilelim. Sadece oyunu bulalım diye kandirmadigini nereden bilicez?

gamer1111

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Gamer Gamer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sen 1K Atacagini kanıtla? Sahte olmadığını nereden bilelim. Sadece oyunu bulalım diye kandirmadigini nereden bilicez?

Kayıp Rıhtımın forum sitesine yazdım, oyunu oynayan birisini belki bahsettiğim oyunu hatırlar.

1000 TRY'yi gözden çıkardım, bu oyunu yıllardır arıyorum, ama kimseyi inandıramam tabii ki, bulan kişi dekontu yayınlayınca ancak o zaman kanıtlanmış olur.

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Medal of honor ?

Noway

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
M S
Çok bariz şekilde hangi oyun olduğu belli. Yıllardır olan arayışını bitirmek için üye oldum. Sniper elite 1.

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,833
İsim
Eray Yılmaz
Call of duty world at war da gözümüzü açtığımızda elimiz aysğımız bağlı oluyor oradan bizi kurtardıkların da düşmanlar taş sopa bomba Allah ne verdiyse atıyorlar cod 5 olma ihtimali var mı

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap