Lowe
80+ Bronze
@gamer1111 piyasadan kayboldu
Hocam 1k biraz fazla@gamer1111 piyasadan kayboldu
hocamArayıp da Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar
Bahsettiğiniz oyun World War II Combat: Road to Berlin olabilir mi ? Gerçi bu oyun çıktığı dönemde bile bayağı kötüydü ama aklıma geldi direkt.forum.kayiprihtim.com
Kayıp Rıhtımın forum sitesine yazdım, oyunu oynayan birisini belki bahsettiğim oyunu hatırlar.
1000 TRY'yi gözden çıkardım, bu oyunu yıllardır arıyorum, ama kimseyi inandıramam tabii ki, bulan kişi dekontu yayınlayınca ancak o zaman kanıtlanmış olur.
bu değil ise world at war1 dirhocam
Stalingrad 1942 olma olasığı varmıdır?
Konu ücret değil zaten. Bazı arkadaşlar inanıp vaktini harcıyor. İnsanları kandırması. Normal konu olarak açabilirdi böyle para ödülü felan diye yalan atmış.Biz burada ücret için yardımcı olmuyoruz. Ücret gibi bir düşüncem olsaydı saatlerimi harcamazdım. Bilen biri zaten cevap verecektir.
kanka para önemsiz hayır bari doğru bildiğimizi yazsa okeyizKonu ücret değil zaten. Bazı arkadaşlar inanıp vaktini harcıyor. İnsanları kandırması. Normal konu olarak açabilirdi böyle para ödülü felan diye yalan atmış.
Dostum oyun tps değil, fps olacak, sniper elite hayatımda hiç oynamadım, grafiksel olarak da değil, cod 2-3 arası bir şey olmalıÇok bariz şekilde hangi oyun olduğu belli. Yıllardır olan arayışını bitirmek için üye oldum. Sniper elite 1.
Cod 5 kadar modern bir oyun değildi.Call of duty world at war da gözümüzü açtığımızda elimiz aysğımız bağlı oluyor oradan bizi kurtardıkların da düşmanlar taş sopa bomba Allah ne verdiyse atıyorlar cod 5 olma ihtimali var mı
Dostum oyun tps değil, fps olacak, sniper elite hayatımda hiç oynamadım, grafiksel olarak da değil, cod 2-3 arası bir şey olmalı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cod 5 kadar modern bir oyun değildi.
Baktım ama değil, world at war'da değilStalingrad 1942 baktın
mı ?
Hayır değil, 4-5 yıl daha eski olmalıMedal Of Honor 2010 bu olablirmi
Maalesef ikisi de değilArkadaşın anlattığına göre Sniper elite 1 ve Stalingrad 1942 olma ihtimali yüksek gibi duruyor
bu tarz oyun çok var fikirlerim borthers in arms battlefiled 1942 men of war medol of honorBaktım ama değil, world at war'da değil
Hayır değil, 4-5 yıl daha eski olmalı
Maalesef ikisi de değil