Neler Yeni

1000 TRY ödüllü oyun bulma

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

gamer1111

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Gamer Gamer
Biz burada ücret için yardımcı olmuyoruz. Ücret gibi bir düşüncem olsaydı saatlerimi harcamazdım. Bilen biri zaten cevap verecektir.
Ben de bilen birisinin olması umuduyla yazdım, hediye olarak da bu parayı vereceğim, teşekkürler yorumunuz için.

turquoise.blue

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Turquoise Blue
Brother in arms hell highway olabilir. Oyun başındaki videolardan sonraki senin bahsettiğin olaylara benziyor.

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Ömer
Belki de doğru cevap geldi ama sen hiç çaktırmadın Kappa

yigitern

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
yigitern
Benimde başıma öyle bir olay geldi hep aradıgım oyunu buraya sordum sonrasında büyüdüğüm için oyunu aynı hatırlamadıgımı ve oyunun o kadarda güzel olmadgını gördüm

Noway

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
M S
Enteresan yazdığınız her şey ile uyuşuyordu. Bu oyun da değilse artık yapacak bir şey yok. Başka uyumlu oyun bilmiyorum. Herkese iyi günler ve bol şanslar umarım bulursunuz.

turquoise.blue

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Turquoise Blue
Konu açılınca eski sünya savaşı oyunlarını ne kadar özlediğimi ve sevdiğimi hatırladım.

gamer1111

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Gamer Gamer
Enteresan yazdığınız her şey ile uyuşuyordu. Bu oyun da değilse artık yapacak bir şey yok. Başka uyumlu oyun bilmiyorum. Herkese iyi günler ve bol şanslar umarım bulursunuz.

İyi dilekleriniz için teşekkürler.

NeeK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Mert
Merhaba, uzun süredir aradığım bahsedeceğim oyunun açılış sekansının videosunu bulana 1.000 TRY hediyem olacak.

Oyun, Call of Duty 2 veya Medal of Honor tarzı 1. veya 2. Dünya savaşında geçiyor.
Oyunun açılış sekansında gözümüzü açtığımız anda bir bombardımanın ortasında yıkık bir binadaydık ve karşıdaki yine yıkık binaya geçmemiz gerekiyordu, eğer geçmez beklersek bir tank topu sanırım düşüyor ölüyorduk, sürekli top saldırıları oluyordu ve yakınımıza düştüğünde ekran sarsılıyordu. Yıkık dökük bir kasaba veya şehir tarzı bir ortamdaydık.

Grafikleri Cod 2-3 seviyesinde, oyunu Pc’de oynadım, aslında Cod 2 çok uygun görünüyor ama bahsettiğim gibi bir açılış sekansı yok onda.

Uyandığımız yıkık dökük bir oda ve yanımızda askerler var çatışma halindeler. Karşıdaki yıkık binaya geçtiğimiz de yalnız değiliz çatışma devam ediyor. Top bombardımanı devam ediyor.

Modern silahlar yoktu, 1-2. Dünya savaşına ait bir ahşap saplı bir piyade tüfeği ile başlıyorduk. Tek tek atış yapılıyordu. Sağ tıklayınca tüfekle nişan alabiliyorduk , nişangah ekranın tam ortasına geliyordu, fps bir oyun.

Red Orchestra 2 Heroes of Stalingrad​

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom