Hocam bu mu gamakay mk61 mi?[TRY1,089.89~1211.02 23% OFF] SKYLOONG GK61 Mechanical Keyboard 61 Keys Hot Swappable Gateron Optical Switch RGB Type-C Wired Programmable 60% Layout Gaming Keyboard Computer Peripherals from Computers & Office on banggood.com
SKYLOONG GK61 Mechanical Keyboard 61 Keys Hot Swappable Gateron Optical Switch RGB Type-C Wired Programmable 60% Layout Gaming Keyboardusa-m.banggood.com
Benzeri switchler yine gateron ama daha uygun fiyatlısıHocam bu mu gamakay mk61 mi?
Bu paralara skyloong almak varken razer ortana kesinlikle almayın hocam vallahi ben ağlarım sizin için. Gateron yellow şuan alınabilecek en iyi switchlerden dünya üzerinde.O tarz klavyeleri pek sevemedim hocam ,Razer ortana 3x güzel geliyor şu anda
kalite farkı var mıdır yaniBenzeri switchler yine gateron ama daha uygun fiyatlısı
çok ağır bir kalite farkı hem de.kalite farkı var mıdır yani
Hocam klavye tipi hoşuma gitmedi. Razer ortana tarzı bir şey arıyorumBu paralara skyloong almak varken razer ortana kesinlikle almayın hocam vallahi ben ağlarım sizin için. Gateron yellow şuan alınabilecek en iyi switchlerden dünya üzerinde.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yine karar sizin tabii
attığınız mı daha iyi gamakay mı? anlamadımçok ağır bir kalite farkı hem de.
Gamakay ve skyloong switchleri aynı, gamakay pudding keycaps varattığınız mı daha iyi gamakay mı? anlamadım