Amazonda bulunan beyaz Glorious Model O olacak. Linkini atamadım bi' türlü. Clicklerinde delik olmamalı ona dikkat edin.link yanlış hocam
Ses geliyorsa almam. Steelseries rival 3 almıştım 1 ay sonra solda gıcırtı sesi geldi iade ettim. Peki Logitech G Pro X alınır mı? şuan itopyada 3500 indirimde 2500 falan olmuştu. Aslında onuda alabilirim ama o kadar para verdiğime pişman olurmuyum aldığıma değer mi.glorious model o olabilir ama gacır gucur yapıyor bi zaman sonra
Ses geliyorsa almam. Steelseries rival 3 almıştım 1 ay sonra solda gıcırtı sesi geldi iade ettim. Peki Logitech G Pro X alınır mı? şuan itopyada 3500 indirimde 2500 falan olmuştu. Aslında onuda alabilirim ama o kadar para verdiğime pişman olurmuyum aldığıma değer mi.
1 senedir rivalş 3 kullan ıyorum öyle bişeyle karşılaşmadım günde 8 saat en az pc başındayım, tutuşş şeklini söyle önereytim sana mouse bide max bütçe g pro x o paraya değmezSes geliyorsa almam. Steelseries rival 3 almıştım 1 ay sonra solda gıcırtı sesi geldi iade ettim. Peki Logitech G Pro X alınır mı? şuan itopyada 3500 indirimde 2500 falan olmuştu. Aslında onuda alabilirim ama o kadar para verdiğime pişman olurmuyum aldığıma değer mi.
en fazla 1500 e çıkabilirm 2500 de olur ama mouse o kadar versem mi bilemedim1 senedir rivalş 3 kullan ıyorum öyle bişeyle karşılaşmadım günde 8 saat en az pc başındayım, tutuşş şeklini söyle önereytim sana mouse bide max bütçe g pro x o paraya değmez