Neler Yeni

10000 adet Terk Token Airdropu(Anlık 350$) | Son katılım bugün

Arkadaşlar Terk token isimli bir coinin airdropu var son takılım tarihi bugün bir video çektim aşağıya bırakacağım isteyen izler yapar katılır. Tokenlerin kilidi 22 Nisanda açılacak tahminimce pancakeswap'tan satacağız. Katılmak için link ve video bırakıyorum isteyen herkes katılabilir zaman kaybı olarak görenler bence hiç bulaşmasın. Ortalama 10 dakika sürüyor işlemlerin süresi. Ben katıldım scam olmazsa anlık değeri Coinmarketcapte 0.035$ daha da artabilir ya da azalabilir. Karar sizin katılma konusunda.

Telegram botuna gideceğiniz link: https://t.me/terkehh_bot?start=Fpxoc63iR

Yapılan işlemleri anlattığım video:

sdfsddsfffffffff.jpg

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Ne kadar güvenilir bilemedim ama bana boş geliyor. Kim ne derse desin kimse bedavaya para vermez.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne kadar güvenilir bilemedim ama bana boş geliyor. Kim ne derse desin kimse bedavaya para vermez.
İsteyen yapabilir elbette benim fazla vaktimi almadı 5-10 arası sürdü. Varsa bu kadar vakti olan denemek isteyen çekip atayım dedim. Karar görenlerin; İster yapar ister yapmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Airdropun mantığı bedava para benzerinde şeylerdir; airdrop bazı koşullar ile kişilere coin dağıtımına deniyor. Bir projenin testnetine katılırsan (çok sürmeyen bir şey), reklamını yaparsın vs coinlerini verirler. Şuana kadar 3 tane airdropdan faydalandım. Umarım bu da 4. olur

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
İsteyen yapabilir elbette benim fazla vaktimi almadı 5-10 arası sürdü. Varsa bu kadar vakti olan denemek isteyen çekip atayım dedim. Karar görenlerin; İster yapar ister yapmaz.
Haklısın sende aslında bunu yapmak isteyenler llahaki olacaktır. Ama bana göre boş iş bunlar. Ha para kazanır kazanmaz orasını bilemem ama uğraşmak yani boşuna olur. Sonuçta bunların ne seviyede olacağı belli değil. Bir anda dip yapabilir.

Karar sizin.

Haklısın sende aslında bunu yapmak isteyenler llahaki olacaktır. Ama bana göre boş iş bunlar. Ha para kazanır kazanmaz orasını bilemem ama uğraşmak yani boşuna olur. Sonuçta bunların ne seviyede olacağı belli değil. Bir anda dip yapabilir.

Karar sizin.
Dediğiniz gibi boş ta çıkabilir doluda. Birkaç saat verdiğim bir airdropun boş çıktığıda olmuştu 1 saaat verdiğim airdropun dolu çıktığıda ne olcağı belli olmuyor. Ben umarım doludur meyvesini alırım diyip bekleyeceğim 22Nisana kadar. Belki dolu çıkarda fiyat dump yapmaz bir ekran kartı ya da bilgisayarı güncellerim.

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Fiyat 350 dolar gösteriyor ama satabiliyor musun önemli olan o. Liquidity pool da sattıracak hacim var mı?

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hacim yaklaşık 300K $ gösteriyor, liquidity: $156,918.01 gösteriyor, Market Cap: $771,158,146 olarak görünüyor. Verileri dextool ve coinmarketcapten bakarak söylüyorum.
şu an satabiliyor musun? o verilerle oynanabiliyor.bana da arada bazı airdroplar geliyordu.5-10 bin dolar ederi var ama sattırmıyor. lp de biraz para bırakmışlar ama smart contract satışa izin vermiyor.

şu an satabiliyor musun? o verilerle oynanabiliyor.bana da arada bazı airdroplar geliyordu.5-10 bin dolar ederi var ama sattırmıyor. lp de biraz para bırakmışlar ama smart contract satışa izin vermiyor.
Üstte yazdım ya dostum. Verilen tokenlerin kilide 22 Nisanda açılacak o zamana kadar bir şey yapılamıyor tokenler öylece beklemede. Dediğin gibiyse de fazla bir şey kaybetmedim sayılır aslına 10dk sürdü ortalama. Belki kazandığım gelen önceden olan airdroplar gibi gelir diye yaptım. Şuana kadar 4 tane fake/scam projenin airdropuna katıldım. 3 tane de gerçek olan. Hiç yoktan getirisi hoş oluyor diye katılıyorum bende

uydu3

80+ Silver
Hocam adam reklam yapıyor airdrop kriptoda olan bir şey
Ancak her önünüze gelen airdropa katılmanızı önermem iyice araştırmadan illada katılmak istiyorum diyorsunuz boş olan bir cüzdanınıza bağlayın kesinlikle dikkat edin

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
:(
Hocam adam reklam yapıyor airdrop kriptoda olan bir şey
Ancak her önünüze gelen airdropa katılmanızı önermem iyice araştırmadan illada katılmak istiyorum diyorsunuz boş olan bir cüzdanınıza bağlayın kesinlikle dikkat edin
Aynen öyle airdrop her coinde olan bir şey, her ekosistemde.(şuan atom ekosisteminde stake yaparak çıkan her projeden airdrop alıyorum)
Onun haricinde coinlerimi/paramı tuttuğum metamask-trustwallet cüzdanlarımla airdrop tarzı sitelere bağlandıklarım ayrı. Coin tuttuklarımla sitelere bağlanmıyorum(avalaunch, traderjoe,pangolin, uniswap,pancakeswap vs hariç)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,991
Üyeler
167,758
Son üye
Llss
Top Bottom