Ekran kartsız temiz işRyzen 5 5600g
B450 anakart para varsa b550
3600 hız ram
550-600w psu
Ssd +HDD
İkinci el kasa
Hayırlı olsun
tabii ki hocam ekran kartına para vereceğine büyük oyunları boosteroit(100tl) veya geforce now(90₺) ile oynamak daha mantıklıEkran kartsız temiz iş
Komikmişsin ben şahsen çığlık attımtabii ki hocam ekran kartına para vereceğine büyük oyunları boosteroit(100tl) veya geforce now(90₺) ile oynamak daha mantıklı
Valorant cs go yuda pcye indirir
Herkes sizin gibi ekran kartı alacak güçte değilKomikmişsin ben şahsen çığlık attım
Bi git be adamın 10k bütçesi var iyimisin sen nesin anlamadım amacınıHerkes sizin gibi ekran kartı alacak güçte değil
Ama konu sahibi öyle adam 10k sistem önerisi istiyor sen ne diyorsun xdHerkes sizin gibi ekran kartı alacak güçte değil
3060ti ne kadar biliyorsun senBi git be adamın 10k bütçesi var iyimisin sen nesin anlamadım amacını
Bunu burdan alın3060ti ne kadar biliyorsun sen
Geleceğini bile kurdum sattım sistemiAma konu sahibi öyle adam 10k sistem önerisi istiyor sen ne diyorsun xd
Çok konuşma sistem Öner sen bakalimBunu burdan alın
Dimi nasıl olsa internet kafe var ne gerek var 10k pc ye gidip test alsın 10k ya büyüğünce kendi yapar bilgisayarını aceleye gerek yok şuanlık internet kafe yeterGeleceğini bile kurdum sattım sistemi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok konuşma sistem Öner sen bakalim
Saçma sapan öneri yapmayın.Ryzen 5 5600g
B450 anakart para varsa b550
3600 hız ram
550-600w psu
Ssd +HDD
İkinci el kasa
Hayırlı olsun