Ve şunu da söylemek lazım iphone da hem alırken hem satarken kazanırsıntabii ki telefondan ne istediğine bağlı ama bence net iphone. Ama yok ben telefonu kısıtlama olmadan her şeyi yapabileceğim şekilde kullanmak istiyorum diyorsan samsung
Sonrasında satmaktansa. Android 2 3 sene içinde yavaşlaması benim aşırı sinirimi bozuyor. Çok telefon değiştiren biri de değilim. Huawei p20 lite kullanıyorum 4 yıldır artık sıkıldım normalde halen kullansam kullanırımtabii ki telefondan ne istediğine bağlı ama bence net iphone. Ama yok ben telefonu kısıtlama olmadan her şeyi yapabileceğim şekilde kullanmak istiyorum diyorsan samsung
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve şunu da söylemek lazım iphone da hem alırken hem satarken kazanırsın
Ben P20 Lite'dan iPhone 11 geçtim. Tavsiye ederim donanım olarak s21 önde bile olsa iphone kalitesi farklı.Sonrasında satmaktansa. Android 2 3 sene içinde yavaşlaması benim aşırı sinirimi bozuyor. Çok telefon değiştiren biri de değilim. Huawei p20 lite kullanıyorum 4 yıldır artık sıkıldım normalde halen kullansam kullanırım
Dediğim gibi telefonda sıklıkla nasıl vakit geçirdiğine bağlı. Iphone stabil olması her şeyin basit ve karmaşık olmaması. Eğer çok sosyal medya kullanıyorsan insta vb yerlerde kaliteyi düşürmeden optimizasyonlu şekilde çalışması. Mesela ben android ile instaya hikaye veya video atınca veya efekt kullanınca kalite direkt düşüyor kamera iyi olsa bile. Çünkü optimizasyon yok fakat ios de öyle değil tabi bu benim için önemli bir şey sizi bilememSonrasında satmaktansa. Android 2 3 sene içinde yavaşlaması benim aşırı sinirimi bozuyor. Çok telefon değiştiren biri de değilim. Huawei p20 lite kullanıyorum 4 yıldır artık sıkıldım normalde halen kullansam kullanırım
720p olması biraz sorunmuş aslında uaBende 2 yıl s9+ kullandım ve ondan önce de hep android kullanmıştım.
Değişik olsun diye 11 aldım ve memnundum.
Tek sorunu lcd panele sahip ve 720p olması.
Onun haricinde çok iyiydi.
Ve 11 aldıktan sonra ios’u bırakamadım.
Satıp 12 aldım.
Eğer değişiklik iyidir diyenlerdensen 11 al.
Şarjın nasıl gidiyor? Ve 11 den 12 ye geçmek isteği oluşturuyor mu. İsteklerini tamamen karşılıyor muBen P20 Lite'dan iPhone 11 geçtim. Tavsiye ederim donanım olarak s21 önde bile olsa iphone kalitesi farklı.
Eğer uzun yıllar 2k amoled kullandıysan farkı anlıyorsun.Aslında almak istememim bir sebebide IOS işletim sistemini merak ediyorum açıkcası. Anneannemin 4S halen çalışıyor. Tek korktuğum iphoneların sarj sorunu 1 gün tamamen yetiyorsa beniö için okey aslında.
Mesaj otomatik birleştirildi:
720p olması biraz sorunmuş aslında ua