oyunu işlemci oynatmaz ekran kartı oynatır o yüzden diyor
Cok oyun oynayan biri degilim dedim basta işlerim var pc yi ona kullanacağım.oyunu işlemci oynatmaz ekran kartı oynatır o yüzden diyoruz
i7 10700kf alırsın o zaman direk 240mm sıvı soğutucu yuda eklesek 760tl pf 2400m z490 anakart desek 5k 6k direk bunlara gidiyor kalan bütçe ile artık sen alırsınMesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaslar eğer ısrarcı olmaya devam edecekseniz boşa yorum yazıp zaman çalmayın
Rtx 2060 alırım mesela ?i7 10700kf alırsın o zaman direk 240mm sıvı soğutucu yuda eklesek 760tl pf 2400m z490 anakart desek 5k 6k direk bunlara gidiyor kalan bütçe ile artık sen alırsın
alabilirsin gibi duruyor tam hesaplamadım ne amaçlı kullanacaksın oyun ise hangi oyunları oynayacaksınRtx 2060 alırım mesela ?
alabilirsin gibi duruyor tam hesaplamadım ne amaçlı kullanacaksın oyun ise hangi oyunları oynayacaksin
Adobe after effects , premiere pro , adobe photoshop. Oyun olarak nadiren kafa dağıtmak icin valorant oynuyorum sadeve bunu anlatmak istedimalabilirsin gibi duruyor tam hesaplamadım ne amaçlı kullanacaksın oyun ise hangi oyunları oynayacaksın
Tamam pes ediyorum öneri yapacaksanız amd de olur ryzen 7 olursa daha iyi oluröyle uygulamaları çok bilmiyorum ama çoklu çekirdek performansı fazladır diye tahmin ediyorum eğer böyleyse amd yönelmeniz daha iyi olur.
10000 tl ile rtx 2060 mı ? :dRtx 2060 alırım mesela ?
oyun oynamayacağımı kaçıncı kez söylüyorum sayamadım.10000 TL ile rtx 2060 mı ? :d
Ne yapıcaksın ?oyun oynamayacağımı kaçıncı kez söylüyorum sayamadım.
Sana öneri yap diyen mi var10000 TL ile rtx 2060 mı ? :d
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dostum sen zaten toplamışsın sistemini öneriye gerek yok çünkü fan boylara öneri yapamazsın.
Sana mı kaldik10000 TL ile rtx 2060 mı ? :d
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dostum sen zaten toplamışsın sistemini öneriye gerek yok çünkü fan boylara öneri yapamazsın.
Sizin bilmedigin programlar ile freelance iş yapiyorum premiere pro after effects photoshop gibi....Ne yapıcaksın ?
Tamam eyvallah iyi olmuşR7 3800X
Sapphire Pulse RX 5600 XT BE 6G 11296-05-20G 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
G.Skill RipjawsV 16 GB (2X8) 3600 MHz DDR4 CL18 F4-3600C18D-16GVK Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
High Power Performance Gold GD HP1-J750GD-F12S Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA - Vatan Bilgisayar
Gigabyte B450 AORUS M AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
10.100tl