Neler Yeni

25k bütçeli hazır veya toplama sistem önerisi

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
rami 32 yapıp 1 tb ssd takın zaten 23 e falan denk geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geirye kalan parayla

bu soğutmalardan birini alın tamamdır. Mönitöre daha çok bütçe kalır daha iyi bir şey alırsın.
Yalnız arkadaşımız gençer gamingde ki ddr5 sistemi alıcak. O sisteme 1-1.5K fazla verip çok daha fazla performans alıcak.

Emirguler

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emir78

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs

Dostum kendim dell markalı monitörün 27 inç olanını kullanıyorum ve gayet memnunum. Bir adet daha monitörüm var onun markasıda lenovo ve ondan da gayet memnunum. Sana atmış olduğum monitör ise fazlasıyla popüler ve çokça önerilem bir model. Gerçek hz değeri 165 hız aşırtma ile 180hz oluyor (Bu arada bu fiyatlara 180hz monitör bulamadım onu belirteyim). Artı ve eksilere gelirsek;
Lenovo'da hoparlör var, Dell'de yok.
Lenovo'da HDR özelliği ve G-SYNC(ekran kartını amd alıcan için bu özellik kısa vadede işine yaramaz ama ileride ekran kartını nvidia işe değiştirirsen işine yarar.) var, Dell'de yok.
Lenovo'da pivot özelliği var, Dell'de yok.
Evet özellik bakımından ve hoparlör artıları ile lenovo önde gözüküyor. Son karar ise senin şimdiden hayırlı olsun güle güle ve iyi günlerde kullanırsın umarım.

Emirguler

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emir78

Dostum kendim dell markalı monitörün 27 inç olanını kullanıyorum ve gayet memnunum. Bir adet daha monitörüm var onun markasıda lenovo ve ondan da gayet memnunum. Sana atmış olduğum monitör ise fazlasıyla popüler ve çokça önerilem bir model. Gerçek hz değeri 165 hız aşırtma ile 180hz oluyor (Bu arada bu fiyatlara 180hz monitör bulamadım onu belirteyim). Artı ve eksilere gelirsek;
Lenovo'da hoparlör var, Dell'de yok.
Lenovo'da HDR özelliği ve G-SYNC(ekran kartını amd alıcan için bu özellik kısa vadede işine yaramaz ama ileride ekran kartını nvidia işe değiştirirsen işine yarar.) var, Dell'de yok.
Lenovo'da pivot özelliği var, Dell'de yok.
Evet özellik bakımından ve hoparlör artıları ile lenovo önde gözüküyor. Son karar ise senin şimdiden hayırlı olsun güle güle ve iyi günlerde kullanırsın
https://www.akakce.com/monitor/en-u...reesync-curved-oyuncu-u-fiyati,269378889.html Bu nasildir sence

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs

Emirguler

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emir78
Attığım 2 monitör de ondan daha iyi. Senin attığın VA panel en yüksek teknoloji IPS'dir. Ayrıca 4 ms tepki süresi var(gtg) Lenovo'da bu 1ms (gtg). Şunu da belirtiyim dün gece G-SYNC var demişim Lenovo'ya yokmuş onu düzelteyim ama sen zaten şuan AMD ekran kartı alacağın için AMD için olan teknoloji mevcut Lenovo'da.
o halde lenovoyu alacagım inşallah cumaya kadar stokları bitmez hem pcnin hem monitorün

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Pc'nin bitmez monitör bitse bile buluruz başka yerden de.

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
AOC 24g4x'e de bak dost.

Top Bottom