Emirkanyvs
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,202
Onu unuttum bak soğutucuyu ordan alma. Thermalright peerless assassin 120 olur, sprit olur, Strong ST-R600 olur. Soğutucuyu ayrı al dediklerimi fiyatlarına akakçeden bakabilirsin şuan fiyatları nedir tam bilmiyorum ama hepsi olur.son attıgın sistemde stok fan yeterli gelir mi yükseltme yapıyım mı
Stok fan bir iki ay kullansam sıkıntı çıkar mi sonra degistiriyimOnu unuttum bak soğutucuyu ordan alma. Thermalright peerless assassin 120 olur, sprit olur, Strong ST-R600 olur. Soğutucuyu ayrı al dediklerimi fiyatlarına akakçeden bakabilirsin şuan fiyatları nedir tam bilmiyorum ama hepsi olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 Hava Soğutucu
Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
![]()
Thermalright Burst Assassin 120 Hava Soğutucu
Hem AMD hem de Intel ana platformlarını destekler. Oyun ve ağır iş yükleri altında CPU’yu serin ve sabit tutar.www.gaming.gen.tr
Yok çıkmaz bir sıkıntı. Hatta eğer alırsan buraya değerlerini at bakalım önümüz kış zaten.Stok fan bir iki ay kullansam sıkıntı çıkar mi sonra degistiriyim
atarım hocam. birde bu sisteme gidecek olursa 180hz monitör önerebilir misin maks 4-5k yaYok çıkmaz bir sıkıntı. Hatta eğer alırsan buraya değerlerini at bakalım önümüz kış zaten.
ilk önerilen sistemi almanızı tavsiye edereim.Digerlerinin fiyat farkina değer mi ona göre bunu almaya zorlayabilirim bütçemi
Bakarım hocam atarım onuda ne zaman alıcaksın ?atarım hocam. birde bu sisteme gidecek olursa 180hz monitör önerebilir misin maks 4-5k ya
Sebebi nedir dost.ilk önerilen sistemi almanızı tavsiye edereim.
Hem daha ucuz hem de hemen hemen istediği özellikleri daha rahat yapar 5600 ve 12400f nerdeyse aynı performansları veren bir işlemci. Nerdeyse aynı performansı vericek sistemlere ekstra 4 5 vermek mantıksız bence hocam.Bakarım hocam atarım onuda ne zaman alıcaksın ?
Sebebi nedir dost.
ikisinide 6 eylülde alacağım kredi kartına ödemesi ekime yansıması içinBakarım hocam atarım onuda ne zaman alıcaksın ?
Sebebi nedir dost.
ilk sistemi özelleştirirseniz daha iyi olur hocam.ikisinide 6 mayısta alacağım kredi kartına ödemesi ekime yansıması için
strike 5a yı diyosun dimi hangi özelleştirmeleri yapayımilk sistemi özelleştirirseniz daha iyi olur hocam.
rami 32 yapıp 1 tb ssd takın zaten 23 e falan denk geliyor.strike 5a yı diyosun dimi hangi özelleştirmeleri yapayım
Geirye kalan paraylarami 32 yapıp 1 tb ssd takın zaten 23 e falan denk geliyor.
bu soğutmalardan birini alın tamamdır. Mönitöre daha çok bütçe kalır daha iyi bir şey alırsın.Onu unuttum bak soğutucuyu ordan alma. Thermalright peerless assassin 120 olur, sprit olur, Strong ST-R600 olur. Soğutucuyu ayrı al dediklerimi fiyatlarına akakçeden bakabilirsin şuan fiyatları nedir tam bilmiyorum ama hepsi olur.
![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 Hava Soğutucu
Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
![]()
Thermalright Burst Assassin 120 Hava Soğutucu
Hem AMD hem de Intel ana platformlarını destekler. Oyun ve ağır iş yükleri altında CPU’yu serin ve sabit tutar.www.gaming.gen.tr