10000 tl ye bilgisayar önerisi

Emrelee

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
168
inşallah konuyu dogru yere açmışımdır dostlar neyse sorum şu 10000 tl ye yeni bilgisayar almak istiyom 1 hafta önce arkadaşım bana altta bıraktığım linkte bilgisayarı önermişti
bunu al her oyunu açar dedi bana 2300 cepte kalsın ps3 alırsın dedi. bana bu fikir güzel gözüktü aslında oyun konsolumda olmuş olcaktı çünkü ama ben laptop istiyom aslında o yüzden bu bilgisayarı tercih etmedim sizce nasıl veya sizin önerileriniz varmı?

inşallah konuyu dogru yere açmışımdır dostlar neyse sorum şu 10000 TL ye yeni bilgisayar almak istiyom 1 hafta önce arkadaşım bana altta bıraktığım linkte bilgisayarı önermişti
bunu al her oyunu açar dedi bana 2300 cepte kalsın ps3 alırsın dedi. bana bu fikir güzel gözüktü aslında oyun konsolumda olmuş olcaktı çünkü ama ben laptop istiyom aslında o yüzden bu bilgisayarı tercih etmedim sizce nasıl veya sizin önerileriniz varmı?
ekran kartı yeterince iyi ama işlemci ryzen 5 3600 olsaydı daha iyi olurdu

Konu trollse komik değilse daha komik o sistem tam bir çöp.
10.000 e 6600XT sistemler var İzoly çöpü değil

pek anlamıyomda biraz açarmısn 6600xt ne oluyo ve neden çöp?
Hocam ciddisiniz anladım şu an.
Şimdi 6600XT ekran kartı RTX3060`dan bile daha güçlü. Ve bu İzoly sistemde eski nesil beş para etmez parçalar var ve aşırı pahalı internete İzoly neden alınmaz diye yazarsan demek istediklerimi anlarsın.

Hocam ciddisiniz anladım şu an.
Şimdi 6600XT ekran kartı RTX3060`dan bile daha güçlü. Ve bu İzoly sistemde eski nesil beş para etmez parçalar var ve aşırı pahalı internete İzoly neden alınmaz diye yazarsan demek istediklerimi anlarsın.
ekran kartı diyorsun sen anladım şimdi ama ben aslında laptop almak istiyordum bunu arkadaş önermişti sadece bende öyle sizin fikirlerinizi almak için link bıraktım belli ki iyi değilmiş bilgisayar sizden anladığım kadarıyla

ekran kartı diyorsun sen anladım şimdi ama ben aslında laptop almak istiyordum bunu arkadaş önermişti sadece bende öyle sizin fikirlerinizi almak için link bıraktım belli ki iyi değilmiş bilgisayar sizden anladığım kadarıyla
İyi değil rezalet hocam GTX1650 sistem almak isterseniz maks 5500/6000 gibi fiyata sistemler var. Hatta 1650S var. Sizin bütçeniz 10K ve o paraya 6600XT gibi mükemmel sistemler alırsınız

İyi değil rezalet hocam GTX1650 sistem almak isterseniz maks 5500/6000 gibi fiyata sistemler var. Hatta 1650S var. Sizin bütçeniz 10K ve o paraya 6600XT gibi mükemmel sistemler alırsınız
laptop olarak nasıl bişey önerebilirsiniz ? yada kasalı dahamı mantıklı olur

Hocam arkadaşınız sizi hiç sevmiyor çok güldüm ya

laptop olarak nasıl bişey önerebilirsiniz ? yada kasalı dahamı mantıklı olur
Laptop yerine masaüstü daha iyi olur sana sistemler attım onlara bakabilirsiniz.
Kalan para ile monitör ve ekipman alabilirsin.
Üstüne kalan para ile PS4 bile alırsın mükemmel bir odan olur

Geri