Teşekkür ederimSistem olarak bu sistemi tavsiye ederim
- AMD Ryzen 5 3500X 3.6GHz 35MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci MPK
- MSI B450M-A PRO MAX 4133MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX Anakart
- CORSAIR 16GB Vengeance LPX Siyah 3000MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram
- MSI GeForce RTX 2060 SUPER GAMING X 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
- THERMALTAKE Versa J24 RGB 650W 80+ Tempered Glass Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa
- TOSHIBA OCZ 500GB RC500 NVMe M.2 SSD (1700MB Okuma / 1600MB Yazma)
Monitör olarak Viewsonic markasından şaşmamanı öneririm
VIEWSONIC 27" VX2758-C-MH 144Hz FreeSync 2xHDMI Curved Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
VIEWSONIC 27" VX2758-C-MH 144Hz FreeSync 2xHDMI Curved Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
JamesDonkey'de önerebilirim
James Donkey JD27GM144 1ms 144Hz FreeSync Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
En hesaplı site sinerji mi başka sitelere bakmalımıyımsinerji.gen.tr
Alıntıyı görüntüle
Samsung LC24RG50FQMXUF 24" 4 MS 144 Hz DP+HDMI FreeSync Full HD Curved VA LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri
Samsung LC24RG50FQMXUF 24www.n11.com
Çok fark olmaz genelde. Bir parçayı ucuz bulursun öbürü pahalanır. Tavsiyem Sinerji'dir.En hesaplı site sinerji mi başka sitelere bakmalımıyım
işlemcide vs ufak oynamalar yapıyorumda sizin attığınızda işlemcinin yanında (tray) yazısı var bu ne anlama geliyorÇok fark olmaz genelde. Bir parçayı ucuz bulursun öbürü pahalanır. Tavsiyem Sinerji'dir.
Arkadaşın attığı sistemde 2060S, bendekinde 2070S var. Karar sizin. Beni attığımın işlemcisi ve belleği de daha iyidir.
Dikkatli bak ben Tray olmayanı seçtim. Tray kutusuz, fansız demek.işlemcide vs ufak oynamalar yapıyorumda sizin attığınızda işlemcinin yanında (tray) yazısı var bu ne anlama geliyor
Söyle bir değişiklik yaptım bütçeyi aştım ama bir önerin olur mu ?sinerji.gen.tr
Alıntıyı görüntüle
Samsung LC24RG50FQMXUF 24" 4 MS 144 Hz DP+HDMI FreeSync Full HD Curved VA LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri
Samsung LC24RG50FQMXUF 24www.n11.com
Ventus modeli öyle ışıklı mışıklı değil ama belli ki RGB seviyorsun. Sade bir model. Sorun yaşamazsın sistem gayet iyi.Söyle bir değişiklik yaptım bütçeyi aştım ama bir önerin olur mu ?
100TL farka 2070 Super Gaming Trio var.Ekran kartında şık bir önerin var mı ?