Maalesef. Yok diye biliyorum.akkoların türkçe q düzenli klavyesi var mı?
Maalesef. Yok diye biliyorum.akkoların türkçe q düzenli klavyesi var mı?
xpg summonery cherry mx türkiyeye tekrar gelir mi sizceMaalesef. Yok diye biliyorum.
darmoshark m3s hoşuma gitti onu alacağım ama klavye ve kulaklıkta kararsızımxpg summonery cherry mx türkiyeye tekrar gelir mi sizce
Bilmiyorum. 2K vermezdim o klavyeye. Türkçe olmayıp çok daha iyi seçenekler var. 6 tane harf ve sayı kısmında bir tık kayma olacak sadece sağ tarafta. Bence bu kadar dert etmeyin.xpg summonery cherry mx türkiyeye tekrar gelir mi sizce
Wireless ve akko marka bir klavye ve %75 olacak şekilde bir önerizi var mı öyleyseBilmiyorum. 2K vermezdim o klavyeye. Türkçe olmayıp çok daha iyi seçenekler var. 6 tane harf ve sayı kısmında bir tık kayma olacak sadece sağ tarafta. Bence bu kadar dert etmeyin.
Wireless ve akko marka bir klavye ve %75 olacak şekilde bir önerizi var mı öyleyse
Mesaj otomatik birleştirildi:
ajazz aj820 pro da hoşuma gidiyor
AJAZZ AK992'ye karar kıldım hem fiyat hemde kablo ve kutu içeriği açısından daha çok hoşuma gitti düşünceniz nedirİnceleme - AKKO 5075B Plus Shine-Through Tri-mod inceleme.
Ürünü 22 Nisan 2024 Tarih'in de ALİEXPRESS, AKKO MONSGEEK STORE satıcısın dan vergisiyle beraber 3.423₺ satın aldım ve 12 Gün içerisinde ulaştı. Kutu Tasarımı: Kutu İçeriği: 1x Dust Cover. 1x Type-A to Type-C Cable. 1x 2.4GHz Dongle. 1x Keycaps Puller. 1x Switch Puller. 4x Silikon Gasket. 5x...forum.donanimarsivi.comPara birimini dolar yaparsan daha ucuz olur herhalde.Akko 5075B Plus Shine-Through siyah BT 5.0/2.4G kablosuz/USB tip-c mekanik oyun klavyesi 75% RGB çalıÅırken deÄiÅtirilebilir üç mod - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
3k seviyelerine geliyor 100 dolar oluyorİnceleme - AKKO 5075B Plus Shine-Through Tri-mod inceleme.
Ürünü 22 Nisan 2024 Tarih'in de ALİEXPRESS, AKKO MONSGEEK STORE satıcısın dan vergisiyle beraber 3.423₺ satın aldım ve 12 Gün içerisinde ulaştı. Kutu Tasarımı: Kutu İçeriği: 1x Dust Cover. 1x Type-A to Type-C Cable. 1x 2.4GHz Dongle. 1x Keycaps Puller. 1x Switch Puller. 4x Silikon Gasket. 5x...forum.donanimarsivi.comPara birimini dolar yaparsan daha ucuz olur herhalde.Akko 5075B Plus Shine-Through siyah BT 5.0/2.4G kablosuz/USB tip-c mekanik oyun klavyesi 75% RGB çalıÅırken deÄiÅtirilebilir üç mod - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
AK992 de iyidir. Tam boyut istiyorsanız tercih edilebilir. Seçtiğiniz renk dışında şunu önerebilirimAJAZZ AK992'ye karar kıldım hem fiyat hemde kablo ve kutu içeriği açısından daha çok hoşuma gitti düşünceniz nedir
3k seviyelerine geliyor 100 dolar oluyor
Buna karar verdim
Siyahın rengı daha güzel ama keşke transparan harflere sahip olsaymış ama olsun böyle de güzel mouse olarak darmoshark m3 s e karar verdim kulaklık konusunda hala araştırma yapıyorumAK992 de iyidir. Tam boyut istiyorsanız tercih edilebilir. Seçtiğiniz renk dışında şunu önerebilirim
Bilek desteği falan var o konuda hoş. Bir de son olarak şu var %100 olarak
İndirime girmesini beklerseniz vergi dahil 2k 2.5k ya falan düşüyor. Şuan 4.3k
Yani m3s yerine r1 pro max çok daha iyi olur bence her türlü wraithden alcaksanızSiyahın rengı daha güzel ama keşke transparan harflere sahip olsaymış ama olsun böyle de güzel mouse olarak darmoshark m3 s e karar verdim kulaklık konusunda hala araştırma yapıyorum
fiyatı çok zorlamak istemiyorum ev dizeceğim aynı zamanda o yüzden minimumda tutmaya çalışıyorum ona göre önerseniz daha güzel olurYani m3s yerine r1 pro max çok daha iyi olur bence her türlü wraithden alcaksanız
VXE R1 Wireless Mouse
Ürün stoklara giriş yapmıştır. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti...wraithesports.com
Yani aradaki 500tl farka pro max kesinlikle değer bilginiz dahilinde olsun.fiyatı çok zorlamak istemiyorum ev dizeceğim aynı zamanda o yüzden minimumda tutmaya çalışıyorum ona göre önerseniz daha güzel olur
ajazzın mavi olan modeli sanırım transparan keycapslere sahip onu almayı düşünüyorum rengide hoş
Beyaz rengi dışındakilerde var.ne farkı var tam olarak
ayrıyeten stoğu yok