PowerXitinia
80+ Bronze
- Bütçe
- 10000
cyberpunk ve rdr2 oynatan pc lazım 10000 tl ile önerebileceğiniz bi pc var mı?
Güzel trol yada 10k kastettincyberpunk ve rdr2 oynatan pc lazım 10 TL ile önerebileceğiniz bi pc var mı?
Troll konu veya 10 bin kast ettin dimi?cyberpunk ve rdr2 oynatan pc lazım 10 TL ile önerebileceğiniz bi pc var mı?
10000 evet hocam yanlış yazdım ksuura bakmaTroll konu veya 10 bin kast ettin dimi?
Anladım hocam siz düzenleyin konu başlığını ve mesajı. Ben akşam bakarım pc üzerinden size dönüş yaparım. Akşam 9 gibi bana yazın.10000 evet hocam yanlış yazdım ksuura bakma
yanlış başlık yazdım kafa gitti kusura bakmayınGüzel trol
No trollGüzel trol
10K sifir sistem cikmaz ikinci el bakin derim.cyberpunk ve rdr2 oynatan pc lazım 10000 TL ile önerebileceğiniz bi pc var mı?
sahibinden ve letgo gibi yerlerde bulabilirmiyim10K sifir sistem cikmaz ikinci el bakin derim.
Ikinci el piyasasi hakkinda fikrim yok fakat sahibinden bulunacagini dusunuyorum.sahibinden ve letgo gibi yerlerde bulabilirmiyim
attığım linke baksahibinden ve letgo gibi yerlerde bulabilirmiyim
Ikinci el piyasasi hakkinda fikrim yok fakat sahibinden bulunacagini dusunuyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
attığım linke bak
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşlemcisi kötü biraz haberin olsun
Onları almanı önermem önermeyi geçtim gözünün ucunla bile bakmaTurbox ve izoly ve dragos pcler nasıl bi bilginiz varmı çok ucuz gözüküyor nette