Yardım 10000TL Altına am5 ANAKART ÖNERİRMİSİNİZ

sorun çıkarmaz benzer paraya daha iyisi var ama pcie 5 olmayınca çöp oluyor sana göre ben onu diyorum
Arkadaşın ekran kartı 4.0 zaten ancak eski teknolojiye 10 bin TL vermek saçma. Yükselteceği zaman ekran kartını sorun. Sen git 10 bin TL ye Pcle 4.0 anakart almaya devam et. Video attım havadan %2-5 arası performans farkı yemeği kimse tercih etmez

Arkadaşın ekran kartı 4.0 zaten ancak eski teknolojiye 10 bin TL vermek saçma. Yükselteceği zaman ekran kartını sorun. Sen git 10 bin TL ye Pcle 4.0 anakart almaya devam et. Video attım havadan %2-5 arası performans farkı yemeği kimse tercih etmez
pcie 3 ile 5 arasında bile o kadar fark yok

Para durumunda sıkıntı yoksa Gigabyte B850M Aorus Elite al geç. Ben sadece oyun oynuyorum para gereksiz harcamak istemiyorum dersen Colorful Battle-AX B650M al.
*Gigabyte B850M Aorus Elite Ses kartı: bir harici anfi ses kartı etmese de Colerful ses kartından daha iyi ve daha fazla faza sahip ancak dediğim gibi X3D işlemciler 120 watt ve Overclock yaptığını varsaydığın zaman 12 faz ve üstü sağlıklı çalışması için yeterli. Ama fark ile içindeki ses kartından çok daha iyi harici bir kart ve anfi alabilirsin Colerfula.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pcie 3 ile 5 arasında bile o kadar fark yok
Oyundan oyuna değişiyor attığım video da mevcut 4.0 aşkın var galiba. Sen alabilirsin 4.0

Son düzenleme:
Yıl 2025 10 bin TL ye Pcle 4.0 anakart önermeyin arkadaşlar çok komik bir olay.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşın attığı anakartı al geç hocam çok iyi 10 bine alabilceğin en iyi kartlardan. 16 faz ses kartına kadar dolunun dolusu her şey 10 numara kart.
Hem konu sahibi arkadaşın hem de benim yorumumu okumadınız ya da görmediniz sanırım.
Arkadaş, anakartta renk dışında hiçbir özellik belirtmemiş benim yorumumdan önce. Ben de "renk dışında bir şey belirtmemişsiniz" diye yorumumun başında eklemişim zaten ve o şekilde öneri yaptım.
Yani olayın yılla, teknolojiyle veya maddiyatla alakası yok, konu sahibinin detay vermeden tavsiye istemesiyle alakalı. Siz de buna dikkat edip insanları itham altında bırakmayın.

Hem konu sahibi arkadaşın hem de benim yorumumu okumadınız ya da görmediniz sanırım.
Arkadaş, anakartta renk dışında hiçbir özellik belirtmemiş benim yorumumdan önce. Ben de "renk dışında bir şey belirtmemişsiniz" diye yorumumun başında eklemişim zaten ve o şekilde öneri yaptım.
Yani olayın yılla, teknolojiyle veya maddiyatla alakası yok, konu sahibinin detay vermeden tavsiye istemesiyle alakalı. Siz de buna dikkat edip insanları itham altında bırakmayın.
Anakart istiyosa yeşil olsun benim ordaki ithamım Pcle 4.0 anakarta 10 bin TL vermek. Sizin önerdiklerinizde 4.0 bilgili değilsin ithamı bile anlamamışsın :D

Anakart istiyosa yeşil olsun benim ordaki ithamım Pcle 4.0 anakarta 10 bin TL vermek. Bilgili değilsin ithamı bile anlamamışsın :D
Çiş yarışı gibi bilgi yarışı yapmıyoruz burda. Ergence iğnelemelere hiç gerek yok. Sende de algılar biraz kapalı sanırım, çünkü konu sahibinin bilgi eksikliğini ve yetersiz talepte bulunmasını fark etmeyip anlamamışsın, bunu fark edip söyleyenlere iğneleme yapıyorsun, garipsin vallahi.

Çiş yarışı gibi bilgi yarışı yapmıyoruz burda. Ergence iğnelemelere hiç gerek yok. Sende de algılar biraz kapalı sanırım, çünkü konu sahibinin bilgi eksikliğini ve yetersiz talepte bulunmasını fark etmeyip anlamamışsın, bunu fark edip söyleyenlere iğneleme yapıyorsun, garipsin vallahi.
Hocam ben sadece 10 bin TL ye Pcle 4.0 anakart önermeyin arkadaşlar çok komik bir olay demişim 4.0 aşkı olan arkadaş savunuyor bende hata arkadaşa cevap vermişim doğru diyorsunuz.
Her anakart konu önerisinde bilgisi olmayan insanların x3d işlemciler için baz seviye olduklarını bilmeyip b840 saçma sapan 10 faz anakartlar önermesi veya pcle 5.0 ekran kartlarına pcle 4.0 önermesi komik oluyor artık. OEM pc lerde yeteri kadar itekliyorlar kullanıcılara burda yapmayalım derdim o.

Son düzenleme:
Hocam ben sadece 10 bin TL ye Pcle 4.0 anakart önermeyin arkadaşlar çok komik bir olay demişim 4.0 aşkı olan arkadaş savunuyor bende hata arkadaşa cevap vermişim doğru diyorsunuz.
Her anakart konu önerisinde bilgisi olmayan insanların x3d işlemciler için baz seviye olduklarını bilmeyip b840 saçma sapan 10 faz anakartlar önermesi veya pcle 5.0 ekran kartlarına pcle 4.0 önermesi komik oluyor artık. OEM pc lerde yeteri kadar itekliyorlar kullanıcılara burda yapmayalım derdim o.
Derdinde sonuna kadar haklısın ve sana katılıyorum, başlıca firmalar her türlü istediğini dayatıyor biz de çoğu zaman mecbur kalıyoruz onların bizlere sunduklarına, ancak keşke en başında bu şekilde kendini ifade etseydin, birbirimizle didişmek yerine arkadaşı yönlendirip konuyu kapatmıştık şimdiye zaten :giggle: Benim yorumu da ekleyip o şekilde yazınca bide durumu anlatmama ve benim bilgi seviyemi bilmeden bilgili değilsin demen biraz alaycı tavırda geldi, ben de o yüzden sitem ettim. Neyse, artık birbirimizi anladığımıza göre uzatmanın manası da yok derim. :giggle:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,378
Üyeler
185,718
Son üye
fatihep0
Geri