Neler Yeni

1000MBps alırken 100mbspye düştü

_arthur_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
326
İsim
Mikail
Instagram
mklpsgn
Discord
edsonpele
Aynı kablo, aynı sistem 1000mbps sabit kullanıyordum dün bi laptopa takmak için ethernet kablosunu çıkardım ona taktım sorun yoktu şimdi tekrar kendi sistemime taktıgımda 100mbpsyi geçmiyor ne yapmalıyım

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
mehmet ali oğuz
Aynı kablo, aynı sistem 1000mbps sabit kullanıyordum dün bi laptopa takmak için ethernet kablosunu çıkardım ona taktım sorun yoktu şimdi tekrar kendi sistemime taktıgımda 100mbpsyi geçmiyor ne yapmalıyım
Ethernet hızı dimi ağ bağlantılarındaki ?

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
mehmet ali oğuz
Kendi sistemimde 100 alıyorum önceden 1000 alıyordum
Driver sil yükle yapmayı deneyin yani mantıken aynı hızı almanız gerek değişken yok ortada . Pek önemi varmı bilmiyorum 1000 ile 100 mb ethernet baglantısının.

gneaui

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
A''
kablo tam oturmayınca oluyo aynısı. biraz oyna düzelebilir

_arthur_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
326
İsim
Mikail
Instagram
mklpsgn
Discord
edsonpele
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Driver sil yükle yapmayı deneyin yani mantıken aynı hızı almanız gerek değişken yok ortada . Pek önemi varmı bilmiyorum 1000 ile 100 mb ethernet baglantısının.
Deniyorum şuan, acayip farkediyor yüklemelerde rdr2yi 30-40dkda indirirken 5-6 saate yükseldi sürekli oyun yükleyip silen bir insanım
Mesaj otomatik birleştirildi:

kablo tam oturmayınca oluyo aynısı. biraz oyna düzelebilir
İkisinide yaptım, modeme takılı olan ucu aldım bu sefer bilgisayara, bilgisayara takılı olanı modeme taktım ve düzeldi. Hangisinin düzelttiğini bilmiyorum ama sonuç olarak başardık. Teşekkürler :)

Son düzenleme:

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
mehmet ali oğuz
Deniyorum şuan, acayip farkediyor yüklemelerde rdr2yi 30-40dkda indirirken 5-6 saate yükseldi sürekli oyun yükleyip silen bir insanım
Mesaj otomatik birleştirildi:

İkisinide yaptım, modeme takılı olan ucu aldım bu sefer bilgisayara, bilgisayara takılı olanı modeme taktım ve düzeldi. Hangisinin düzelttiğini bilmiyorum ama sonuç olarak başardık. Teşekkürler :)
Belki girişler tam oturmuyordur yani kabloyu veya elinde malzeme varsa uçları yeniden çak güzelce. Ama kaliteli jack öneririm. Dandiklerin tırnaklar kırılıyor yumuşuyor zamanla kablo gevşemesi yapıyor zamanla.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,085,730
Üyeler
172,536
Son üye
treomreex
Top Bottom