Neler Yeni

Yardım 1000mpbs altyapım var kullanabiliyormuyum

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Ömer Kurşun
Eve kadar kablo cekilecekti sözde ama kutuyu koydular gittiler şimdide altyapı sorguladım 1000mpbs destekliyor deniliyor ama eve kablo cekilmediki yoksa 100mpbs ve üstü pakete gecincemi eve kadar kablo cekicekler nasıl işliyor sürec

WOYAC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
sefa mert
Eve kadar kablo cekilecekti sözde ama kutuyu koydular gittiler şimdide altyapı sorguladım 1000mpbs destekliyor deniliyor ama eve kablo cekilmediki yoksa 100mpbs ve üstü pakete gecincemi eve kadar kablo cekicekler nasıl işliyor sürec
bana 2 sene önce türk telekom ftth altyapı geldi ilk başta apartmanın girişine duvara kutuyu koydular sonrasında apartmandaki dairelerin kapısına kadar kablo çektiler daha sonra fiber 200mbps internet paketine geçebildik büyük ihtimal sizdede öyle olur veya fiber internet aboneliği aldığınızda kabloyu takmaya gelirler

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Evet internet bağlantısı için abonelik oluşturduğunda ekip geliyor aşşağıdaki kutudan dairene fiber hat çekiyor ve kurulumu sağlıyor.
Not: Türknet ise eğer 1000/1000 veriyor direk dairene hattı çekip.

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Ömer Kurşun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bana 2 sene önce türk telekom ftth altyapı geldi ilk başta apartmanın girişine duvara kutuyu koydular sonrasında apartmandaki dairelerin kapısına kadar kablo çektiler daha sonra fiber 200mbps internet paketine geçebildik büyük ihtimal sizdede öyle olur veya fiber internet aboneliği aldığınızda kabloyu takmaya gelirler
Teşekkür ederim tam tahmin ettiğim gibiymis fiber pakete geçince demekki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet internet bağlantısı için abonelik oluşturduğunda ekip geliyor aşşağıdaki kutudan dairene fiber hat çekiyor ve kurulumu sağlıyor.
Not: Türknet ise eğer 1000/1000 veriyor direk dairene hattı çekip.
Türk Telekom getirdi altyapı şuan süperonline vdsl2 50mpbs paketteyim altyapı maks bunu destekliyor yükseltmeyi düşünüyorum süperonline pek pahalida değil 200mpbs paketleri

Top Bottom