Biraz araştırdım ve gayet güzel bir telefon olduğunu gördüm sanırım onu alacağım teşekkürlerGeneral Mobile GM9 Pro istediğin fiyatta ve iyi bir telefon
Güncelleme desteği olduğu için Gm9 pro tercih edilebilir.Biraz araştırdım ve gayet güzel bir telefon olduğunu gördüm sanırım onu alacağım teşekkürler
xiaomi redmi note 8Merhabalar yardıma ihtiyacım var 1000 ila 1500 TL arası telefon arıyorum hafızası 32GB olsa yeterli benim için kamera falan çok önemli değil birde şarjı type-c girişli olursa harika olur.
oppa a5 e bakmanı tavsiye ederimMerhabalar yardıma ihtiyacım var 1000 ila 1500 TL arası telefon arıyorum hafızası 32GB olsa yeterli benim için kamera falan çok önemli değil birde şarjı type-c girişli olursa harika olur.
• General Mobile GM 9 ProMerhabalar yardıma ihtiyacım var 1000 ila 1500 TL arası telefon arıyorum hafızası 32GB olsa yeterli benim için kamera falan çok önemli değil birde şarjı type-c girişli olursa harika olur.
Redmi note 7 32gb ada bir bakBiraz araştırdım ve gayet güzel bir telefon olduğunu gördüm sanırım onu alacağım teşekkürler