900 tl daha ekle abdullah abinin sisteminde ki parçaları al bulabilirsen.Hadi bakalım biraz sizi zorlayalım
Sistem şu anda piyasada bulunan bütün oyunları açabilsin istiyorum en azından en düşük ayarlarda 30fps oynatsın
Depolama dahil değil elimde 1TB taşınabilir HDD var
Yok devenin nalı 100 200 desen neyse 900 ekle diyo ya900 TL daha ekle abdullah abinin sisteminde ki parçaları al bulabilirsen.
Aga bütçeyi 2 katına çıkartamam ve piste Yarasa @ByEfe04 adlı şahısı çağırıyorum (Hala paramı alamadım hani benim 2TL? @ByEfe04 )900 TL daha ekle abdullah abinin sisteminde ki parçaları al bulabilirsen.
Hadi bekliyorumBekleyin toplayacağım ulan azıcık araştırayım.![]()
Ne ödülü bana yardım etmiş olacaksın bu forumun amacı bu değil mi?Toplarsak ödülümüz ne olacak?
kardeşim elleÇalıştığın iş yerinde eski bir iş bilgisayar vardı mutlaka, al onu ve içine bütçene sığan en iyi ekran kartını tak. En ucuzu böyle olur, en iyisi de böyle olur.
Kral 1000 tl butce ile dizen varsa söylesin bende alıcam.Yok devenin nalı 100 200 desen neyse 900 ekle diyo ya![]()
Hazır sistem toplamıyor engin@crazyreign Hocam öyle gülüp kaçmak olmuyor toplayacaksınız hadi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ohoo @crazyreign hocam emoji ile haberleşiyor
Sakin ol bu bütçeye göre toplarsa helal olsun.@crazyreign Hocam öyle gülüp kaçmak olmuyor toplayacaksınız hadi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ohoo @crazyreign hocam emoji ile haberleşiyor