Neler Yeni
  • ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına gece saatlerinde güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

1000TL BANDINDA MOUSE ÖNERİSİ

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,014
İsim
Sercan GÖKALP
sipariş veririz gümrükte kalır gibi bi durum olmasın hocam :D gümrüğe takılırsa para iadesi alabiliyor muyuz ?
Ya sen ver siparişi bir şey olmaz. Bir şey olursa gelirsin tren yaparız ahshahahsw şaka bir yana malı gümrüğe gelip gümrükten geçen insanlar da var bir sıkıntı olmuyor bizim insanımızın boş yere ortalığı yangın yerine çevirmesinden ibaret bir durum bu

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066
İsim
Musa Topçu
sipariş veririz gümrükte kalır gibi bi durum olmasın hocam :D gümrüğe takılırsa para iadesi alabiliyor muyuz ?
Benim tüm siparişler geçti 1 ve 2 nisanda aldıklarım dahil

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066
İsim
Musa Topçu
uygulamadan indirim hala mevcut mu hocam ? ilk siparişe özel olan. daha önce hiç temu kullanmadım.
Ben 1k kredi iadesi alıyorum ilk sipariş için telefona daha önce indirmemiş olman lazım

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066
İsim
Musa Topçu
şimdi indirdim sepete ekliyorum ödeme ekranında 1800tl oluyor. herhangi bir indirim olmuyor hocam.
Aldıktan sonra 1k kredi bakiyesi geliyor hep bu kampanyayla sipariş verirsen sadece vergi ödüyorsun sepet vergisiz 1k olmalı

Mert23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert
bu mouse u almayı düşünüyorum 1k bandında başka bi öneriniz var mı
Inca mouse kullanmıştım, tavsiye etmiyorum. Yakın zamanda Rampage SMX-R111 kullandım senin bütçene uygun ve kaliteli mouseydi, tavsiye edebilirim. Tutuşu rahat ve rahatsız edici bi ağırlığı yoktu. FPS oyunları oynayan biri olarak memnun kaldım.

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066
İsim
Musa Topçu
Inca mouse kullanmıştım, tavsiye etmiyorum. Yakın zamanda Rampage SMX-R111 kullandım senin bütçene uygun ve kaliteli mouseydi, tavsiye edebilirim. Tutuşu rahat ve rahatsız edici bi ağırlığı yoktu. FPS oyunları oynayan biri olarak memnun kaldım.
Senin memnun kalman ürünün iyi olduğu anlamına gelmez 1500tl için rezil bir mouse
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hala 1kya mouse bulamadınız mı

1k kredi iadesi kampanyasıyla aj159 pro parolapara kampanyasıda eklenince 300-350tlye geliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Kadir Durul
Senin memnun kalman ürünün iyi olduğu anlamına gelmez 1500tl için rezil bir mouse

Hala 1kya mouse bulamadınız mı

1k kredi iadesi kampanyasıyla aj159 pro parolapara kampanyasıda eklenince 300-350tlye geliyor
Parolapara kampanyası ne kral

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Sezer Garip
Neden hocam merak ettim ?

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066