1000₺ bütçe ile F310 gamepad alınır mı veya başka öneriniz var mı ?

hocam ozaman bütçemi 2.5k ya çıkarabilirsem super nova alacağım eğer çıkaramasamda gale hall alıp geçeyimmi. birde hocam bana super nova için link atabilirmisiniz.
Tabii ki bütçenizin yettiği hangisi varsa onu tercih edebilirsiniz. Kendinizi zorlamanıza gerek yok. En iyi gamepad alabildiğin bütçede ki gamepaddir. Satıcı güvenilirdir sorunsuz alabilirsiniz.

• Beğen
Reaksiyonlar: qesq
Aynen, Amazon genelde sorun çıkarmıyor fakat orada satıcı kendisi yani Amazon.com.tr değil ise bir ay geçtikten sonra sizi satıcı ile baş başa bırakıyorlar.
Ben ürünü daha bir gün önce aldığım için Amazon'u aradığımda "Satıcı biz değiliz yani değişim istiyorsanız biz yardımcı olamayız, ürünün satıcısıyla görüşmelisiniz. Fakat ürünü daha dün almışsınız, bu yüzden iade edip yenisini sipariş verebilirsiniz." diyerek mh çalışanı mantıklı bir yok gösterdi. İade işlemini başlattı. Ertesi gün aklıma iade için acaba hangi nedeni eklediler diye merak edip aradım. Ürünü performansı kötü diye yolladığımı belirtmişler ben de ürünün bozuk olduğunu bu yüzden iade ettiğim belirttim çünkü üründe bozukluğu görüp işlemi iptal edebilirler diye düşündüm. Mh çalışanı durumu iade alımı için ürünü kontrol eden arkadaşlara ileteceğinin belirtti. Zaten iade ederken bir sorun çıkar mı diye sorduğumda "Üründe ağır hasarlı olduğunda- ortadan iki kırılma gibi bir örnek verdi- iade reddedilebilir." dedi.

Ve Wraith konusunda zaten beni caydıran iade oldu diyebilirim. Ne demek jelatini yırtılmış/paketi açılmış ürünü geri almayız demek. Bir de bana gelen Gamesir Super Nova'nın hiç jelatini falan yoktu. Satıcı gizala türkiye olarak gözüküyor.Ve kendi barkodunun üstüne ayrı bir barko yapıştırılmış ve alttaki barkodun s/n yanındaki sayıları kapatmışlardı. Sizin elinizde bulunan ürünlerde de bu durum mevcut mu ? Acaba TR'ye özel barkod mu koyuyorlar ne yapıyorlar ?

Hocam ürünü değiştirmeyi düşündüğümden değil sadece merak ettiğimden bunu soruyorum. Neden 8bitdo Ultimate 2C önermediniz ? TMR joysticklere sahip ve super nova ile eşit fiyatta. Sanırım 8bitdo biraz daha küçük bir gamepadmiş.
Satıcı farklı ise hepsi aynı direkt para iadesi yapıyorlar sorun oldu mu? A-Z ye giderse hele çok daha hızlı oluyor işlemler. N11 satılmadan öncede aynıydı bu arada. Aetherinde yoktu bu arada direkt şu videodaki gibi geldi
kablo da yoktu.

Geri