Hocam bu bütçe artışım ilk değil. Monitör alacakken 7000₺ civarına çıkmıştım. Fakat o zaman da alacağım monitörlerde genellikle ölü piksel çokça çıkıyormuş ve bazıları 5-7 ölü pikselin altındaysa değişim yapmayabiliyormuş. Gittim onun yerine 11k₺ verip Odyssey G6 aldım

Şimdi de 1k₺ ile başladım ama o bütçelerde alıp en azından 2-3 sene kullanabileceğim ve istediğim kalitede bir şey bulamadım. Ülkenin son durumunu biliyorum ama ürünlerin fiyatı olağandışı geliyor bana . Ve bu kadar yüksekten alma sebebim ise Wraith Esports ile ilgili yorumlara bakılırsa ürün sıkıntısız çıktıysa sorun yok fakat müşteri hizmetlerine ihtiyaç duyarsanız kötü durum ile karşılaşmanız da olası, kesin veya buradan alınmaz demiyorum sadece ben o riski almak istemedim. İyi ki almamışım çünkü Amazon'dan aldığım ürün de bozuk çıktı

Kendi dongle'ına bağlanmıyor ve uygulaması görmüyor(doğru uygulamayı indirdim) fakat kendi UB500'üm ile bağlanınca yine uygulama görmüyor fakat kullanabiliyorum. Discord üzerinden yardım aldım, sonuç değişmedi. Şimdi iade yapıp ikincisini sipariş verdim. İkinci sipariş verdiğim geldiğinde kutuyu açmadan ilk ürünün iade işleminin onaylanmasını bekleyeceğim. Yoksa elimde iki ürün ile kalabilirim
@Diavelin Güzel bir başlangıç olmadı