Bahsettiğim siteden önerdiğiniz gamepadleri Gamesir Super Nova ,Gulikit KK3 Pro ve gale hall karşılaştırması yapmaya çalışıyorum ;
Gecikme : Gamesir Super Nova ve Gale Hall birbirine yakın ve Gulikit diğerlerine göre 2 kat fazla gecikme süresine sahip
Inner Dead Zone : Gamesir Super "biraz " - Gale Hall ve Gulikit için ise yok deniyor
Outer Dead Zone : Gamesir Super "ortalama" - Gale Hall ve Gulikit için düşük
Stick Resolution : Gamesir Super "128" - Gale Hall "256" - Gulikit "1000"
Stick Centering : Gamesir sol ve sağ "0" - Gale Hall sol "4" sağ "3" - Gulikit sol "4.2" sağ "3.2" bu değer %2 üzerinde olduğunda farkedilecek kadar drifte sebebiyet verebilirmiş.
Circle Error : Gamesir sol ve sağ "0.2" - Gale Hall sol ve sağ "1.5" - Gulikit sol ve sağ "0" Yüksek kalite gamepadler %8 değerinin altında olmasını hedefliyorlar, çok iyi değerlere sahipler .
Bu değerlere bakıldığında neye göre karar vermeliyim ? Gamesir Super Nova stik resolution ve outer dead zone kısmında sıkıntı gibi görünüyor ama diğer değerlere göre de iyi. Anlayabiliyorum hem fiyatlara hem de kalitelerine bakılınca bu normal fakat siz olsaydınız bu üçlüden hangisine yönelirdiniz ?
@Diavelin @katipke
Edit : Gamesir Super nova Amazon'da bulunuyor. Bu benim "iç huzurum" açısından bir artı
GameSir Super Nova Wireless Gaming Controller for PC/Switch/iOS/Android, Hall Effect Stick & Trigger, Rubberized Grips, RGB Lighting, Swappable ABXY, Detachable Faceplate, 1000mAh with Charging Dock : Amazon.com.tr: Elektronik
www.amazon.com.tr