- Reaksiyon skoru
- 28
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Wraith'de bulunan bilgiler de aynı sadece ben makro tuşlarının konumunu görememiştim. Sanırım arka tutma yerlerine yakın iki tane makro tuşu var. BIGBIG WON gamepad araştırınca iki tane ürüne rast geldim. Birisi Aether diğeri ise "Bigbig Won PC" şeklinde tanımlanmış.TMR ve Hall Effect çalışma mantığı benzerdir ikiside aslında elektro manyetik alanla çalışır sadece TMR daha fazla hassasiyete sahiptir eğer FPS oynuyorsan almak mantıklı olabilir ama aradaki hassasiyet farkı %5-10 arası değişir öyle uçurum fark yaratmaz bense bu kadar hassasiyete gerek duyulacağını düşünmüyorum o yüzden Aether'ın ekstra özellikleri daha mantıklı geliyor Aether'ın ekstra saydığım özelliklerini Wraith'te göremediyseniz aşağıya detaylı sayfasını atıyorum. Machenike evet sadece mobil app üzerinden ayarlanabiliyor ama hafızasında kalıyor ayarlar o yüzden mobil appte yaptığın ayarı PC'de kullanabiliyorsun.
Aether : 1700₺
Bigbig Won PC (Sadece Amazon'da var, satıcı gizala) : 2200₺ ( Link )
Bu iki ürünü karşılaştırabilir misiniz ? 2200₺ olan üründe Aether yerine seçmeye değecek özellikler görüyor musunuz ?
Ve https://wraithesports.com bu satıcı güvenilir mi ?
EDİT :
Ayrıca iki arasında bir fiyata sahip olan BIGBIG WON Blitz de var. Fiyatı 2000₺ ( Link ) şark standı olan Blitz Combo ürünün stoğu kalmamış.
Son düzenleme: