ZulaÖmer2015
80+
- Reaksiyon skoru
- 45
Konfora önem veriyorum FPS oyuncusuyum
Red switch istiyorum
Red switch istiyorum
Konfora önem veriyorum FPS oyuncusuyum
Red switch istiyorum
Sarı switchi ilk defa duydum hocam ama redden vazgeçmemSwitchi yellow yapmanı tavsiye ederim.![]()
GAMAKAY MK61 Kablolu Mekanik Klavye Gateron Optik Anahtar Pudding Tuş Kapakları RGB 61 Tuşlu Sıcak takılabilir Oyun Klavyesi Yeni Versiyon
Yalnızca US$69.99, en iyi GAMAKAY MK61 Gateron Optik Anahtarlı Kablolu Mekanik Klavye, Puding Tuşları, RGB 61 Tuşlu Çalışırken Değiştirilebilir Oyun Klavyesi - Yeni Versiyon. Bu 2023 mekanik klavye ile en iyi oyun deneyimini elde edin. Gateron optik anahtarlarla hızlı yanıt süresinin ve sorunsuz...tr.banggood.com
Hocam o kadar bekleyemem malesef.bazen kampanyayla 900e düşebiliyor incehesapta felan.
![]()
Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.979,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
ROG Strix Scope RX | Aura RGB | Gaming Klavye|ROG - Republic of Gamers|ROG Türkiye
FPS oyuncuları için ROG Strix Scope RX optik RGB oyuncu klavyesi. ROG RX Optik Mekanik Anahtarlar, genel Aura Sync RGB aydınlatma, IP56 suya ve toza karşı dayanıklılık düzeyi, USB 2.0 geçiş özelliği ve alaşımlı üst plakarog.asus.com