Neler Yeni

1000tl civarı fare önerisi istiyorum

Alkameturkes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Alkame
Merhaba haste yerine deathedder v2 pro yada viper tabi el yapına göre değişir, N3 güzel mouse marka bilindik ve sağlam yukarıda arkadaşın dediği gibi N3 malzeme kalitesi olarak M3 den biraz geride ama kötü değil hatta mirliva mouseları inceliyor youtubede var bakabilirsin.

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Tuna
Öyle fakat ileride bir problem olmasından tırsıyorum yani sensörü iyi olabilir fakat switchinin kronik sorunu vardır bilinmiyordur bundan 1 yıl öncede herkes 102 felan öneriyordu çift click problemi olmasına rağmen o yüzden.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Haste nasıl sizce ?
2k fiyatlı bi mousede 3335 sensör var o fiyata kadar çıkabiliyosanız dragonfly f1 pro alın derim

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
2k fiyatlı bi mousede 3335 sensör var o fiyata kadar çıkabiliyosanız dragonfly f1 pro alın derim
O fiyatlara hepsiburada ve taksit sayesinde çıkabiliyorum önerdiğiniz fareyi bulamadım

etnetalw

80+ Bronze
Logitech g102 vardı 3 yıl oldu çift tıklama sorunu var (klasik logitech)
Yeni bir fare alıcam şöyle işte çalıştığım için bütçe aslında yok yani değecek bir şeyse yüksek paralar verebilirim ama değdiğine ikna olmam gerek
Viper mini ve steelseries rival3 arasında kaldım wireless olarakta hyperx haste wireless gördüm 1700e normali 1100dü bunlardan en mantıklısı hangisi bilemedim sizinde önerinizi bekliyorum
Bu arada rgb şart değil ama olması hoş
Hastenin beğenmediğim yanı delikli olması çünkü su damladığı zaman bozulmasından korkuyorum
Steelseries soyulduğunu ve malzemesinin kötü olduğunu gördüm
Viper minide sensörü kötü diyenler var daha doğrusu 700tl etmez diyenler var

Viper mini en ucuz 1600tl biliyorum fakat onun sebebi stoklarla alakalı ileride düşecektir.
Bloody

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Tuna
O fiyatlara hepsiburada ve taksit sayesinde çıkabiliyorum önerdiğiniz fareyi bulamadım

illa hepsiburada olucaksa m3 öneririm buyrun buda incelemesi

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
749
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
FPS oyunları , toplama bilgisayarlar , okul hayatı ,
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836
Haste hakkında ne diyorsunuz sizce
Rival 3ün malzemesi nasıl soyuluyor mu

Markası bilindik olmayınca güven vermedi şahsen

İlk defa duydum bende genelde popüler markaları tercih ediyorum

Bu delikli farelerde su dökülünce problem olmuyor mu ? Sonuçta direkt cihazın kartına dökülmüş oluyr
Darmoshark zaten iyi bir marka ama zaten sensörü ve switcleri piyasanın en iyisi. Malzeme kalitesi tek sıkıntı olabilecek konu. O yüzden çok dert etme.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,109
İsim
kilan embappe
Darmoshark n3 öneririm. Ama gerçekten premium malzeme kalitesinde bir 7rün falan isterseniz XM1R

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Yunus Özlü
Dostum asus'un TUF modeli var 16.000 DPI IPX6 su dökülmelerine karşı korunaklı, hafif ve el terletmez. Düşünürsen şuan kampanyası var gibi duruyor bazılarına 1700TL'den tavsiyede bulunduğum olmuştu.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Merhaba haste yerine deathedder v2 pro yada viper tabi el yapına göre değişir, N3 güzel mouse marka bilindik ve sağlam yukarıda arkadaşın dediği gibi N3 malzeme kalitesi olarak M3 den biraz geride ama kötü değil hatta mirliva mouseları inceliyor youtubede var bakabilirsin.
Merhaba biraz geç cevap veriyorum ama v2pro bazılarında şarj dock diyor normal alırsam şarj nasıl edicem tam anlamadım

Top Bottom