Neler Yeni

1000TL En Konforlu ve Performanslı Klavye

Gelalo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Kenan Yılmaz Budak

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,385
İsim
Hakan

Bilek desteği önemli değil dersen, ve sadece hız ve yumuşaklık isteren K60 MX Speed bak, ama biraz daha tok,normal hızda, ortalama mekanik hissine sahip olsun dersen RED, ben RED öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,913
İsim
Emir Yusuf
şu şekilde enter tuşlu klavye artık pek rağbet görmüyor sanırım;

1627567951602.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
FERİT CAKMAKTAS
https://www.incehesap.com/xpg-summo...=google&utm_medium=listing&utm_campaign=49791 red switch istiyorsanız xpgnin red switchini alın ama dediğin gibi uygulaması logitech razer gibi uygulamardan kötü ama ışıklandırma özelliklerini makroları filan rahatlıkla ayarlarsınız
Uygulamayı başka ne için kullanacağım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

şu şekilde enter tuşlu klavye artık pek rağbet görmüyor sanırım;

Alıntıyı görüntüle
Gerçek bir Efsane

Son düzenleme:

Gelalo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Kenan Yılmaz Budak
Uygulamayı başka ne için kullanacağım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gerçek bir Efsane
size şöyle söyleyeyim klavye çok yeni olduğu için mesela ben geçen ay uygulama açıkken her gün 3 tane AYNI firmware uptadesi alıyordum o konu için dedim ve bende 2 kez oldu klavyede uygulamaya girdiğinde device yada software soruyor ben oradan deviceyi seçtiğimde klavyenin rgbleri bir kaç tuşta oluyor ve felç oluyordu bunu gidermek için ise klavyenin bağlantı usbisini tak çıkar yapıyordum

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
FERİT CAKMAKTAS
size şöyle söyleyeyim klavye çok yeni olduğu için mesela ben geçen ay uygulama açıkken her gün 3 tane AYNI firmware uptadesi alıyordum o konu için dedim ve bende 2 kez oldu klavyede uygulamaya girdiğinde device yada software soruyor ben oradan deviceyi seçtiğimde klavyenin rgbleri bir kaç tuşta oluyor ve felç oluyordu bunu gidermek için ise klavyenin bağlantı usbisini tak çıkar yapıyordum
Vay be o kadar iyi diyorsun

Top Bottom