Z11T al.hocam bütçem biraz düştü. @MuratTheFounderOfGariban sizde bi bakabilir misiniz hocam
Hocam daha önce böyle bir marka hiç duymamıştım Sizce güvenmeli miyim bu adamlara malları kaliteli midir? Ve aliexpress'te orijinal satılıyor mudur? Hp omen encoder'i de beğendim.Z11T al.
E-YOOSO Z11T USB kablolu mekanik oyun klavyesi mavi kırmızı anahtarı 61 tuÅları Gamer için rus brezilyalı portekizce bilgisayar dizüstü - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Güvenmesem önermem hocam TRdeki 1000 1500 tl bandındaki her klavyeye toz yutturur.Hocam daha önce böyle bir marka hiç duymamıştım Sizce güvenmeli miyim bu adamlara malları kaliteli midir? Ve aliexpress'te orijinal satılıyor mudur? Hp omen encoder'i de beğendim.
Hocam sağolun, almayı düşünüyorum, diğer satan mağazalardan nedense burası çok ucuza satıyor. Aliexpress gibi bir site oluncada güvenemedim pek mağazaya, siz bu mağazadan daha önce alişveriş yaptınız mı? Ürünün replika çıkma gibi bir olayı olabilir mi?Güvenmesem önermem hocam TRdeki 1000 1500 TL bandındaki her klavyeye toz yutturur.
Aga herkes çöktü o klavyeye bir şey olmaz bende alışveriş yatım sadece1 hafta geç geliyor uzaktan geldiği için o da normalHocam sağolun, almayı düşünüyorum, diğer satan mağazalardan nedense burası çok ucuza satıyor. Aliexpress gibi bir site oluncada güvenemedim pek mağazaya, siz bu mağazadan daha önce alişveriş yaptınız mı? Ürünün replika çıkma gibi bir olayı olabilir mi?
Benim laptop portu sadece 2 tane olmasa bende cokucam bluetooth versiyonuna ama klavye + mouse + flash kullandığım için alamadımAga herkes çöktü o klavyeye bir şey olmaz bende alışveriş yatım sadece1 hafta geç geliyor uzaktan geldiği için o da normal