Neler Yeni

Çözüldü✓ 1000TL gamepad önerisi

LoyCEE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
BURAK
Bütçe
1000
Uzun zamandır piyasada olan şu çakma 100tllik ps3 diye satılan kollarla oynuyorum ve oyundan zevk alamıyorum maalesef.
Güzel bi gamepad almayı planlıyorum fifa 23 için.
Hep playstation tarzı kollarla oynadım ve xboxa alışabilir miyim bilmiyorum.
Her türlü önerinizi bekliyorum fiyatı çok yükseltemem.
2.el de kaliteliyse olabilir.
PC için ve anakartım bt desteklemiyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

dmns24

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Sefa Duman
Uzun zamandır piyasada olan şu çakma 100tllik ps3 diye satılan kollarla oynuyorum ve oyundan zevk alamıyorum maalesef.
Güzel bi gamepad almayı planlıyorum fifa 23 için.
Hep playstation tarzı kollarla oynadım ve xboxa alışabilir miyim bilmiyorum.
Her türlü önerinizi bekliyorum fiyatı çok yükseltemem.
2.el de kaliteliyse olabilir.
PC için ve anakartım bt desteklemiyor.
700-800 tl bandına 8.nesil gamepad bulabilirsin 150 liraya da bi bluetooth dongle alırsın

LoyCEE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
BURAK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
700-800 TL bandına 8.nesil gamepad bulabilirsin 150 liraya da bi bluetooth dongle alırsın
hocam internete 8.nesil yazınca 1500tllik çıkıyor nasıl bulabilirim ki link atabilir misiniz

OzeeE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Özgür Ertekin
PS3 tuş yapısına alışıksan eğer Logitech F710 öneririm. Hissiyat ve kullanış olarak gayet iyidir. Bana göre tek sıkıntısı şarj etmek yerine 2 tane AAA pil takarak kullanıyorsun. Şu an en ucuz 800 TL civarında satılıyor.

LoyCEE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
BURAK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sarı siteye 8.nesil gamepad yazarsan çıkar
hocam msi gc20 v2 önerir misiniz kablolu olması sayesinde dongle almama gerek kalmıyor bilmiyorum kablolu olması çok rahatsız eder mi benim için çok sorun olmaz gibi. 900 TL'ye xbox benzeri kaliteli duran bi bunu bulabildim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

PS3 tuş yapısına alışıksan eğer Logitech F710 öneririm. Hissiyat ve kullanış olarak gayet iyidir. Bana göre tek sıkıntısı şarj etmek yerine 2 tane AAA pil takarak kullanıyorsun. Şu an en ucuz 800 TL civarında satılıyor.
f710 un görüntüsü nedense çok eski geliyor ve ergonomik yapısının bir zaman sonra ağrı yaptığını duydum ondan daha yeni bir şey almak istiyorum hocam. teşekkür ederim tavsiyeniz için

dmns24

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Sefa Duman
hocam msi gc20 v2 önerir misiniz kablolu olması sayesinde dongle almama gerek kalmıyor bilmiyorum kablolu olması çok rahatsız eder mi benim için çok sorun olmaz gibi. 900 TL'ye xbox benzeri kaliteli duran bi bunu bulabildim.
Valla bende logitech f310 var gamepadin hiçbir sorunu yok fakat bir süre sonra kablolu olması insana engel oluyor bu yüzden bende xboxa yöneldim kablosuz gamepad alabiliyorsan kablosuz öneririm ben.

121709

80+ Silver
Kalitesi hassasiyeti ve hissiyatı nedeni ile orjinal dualshock 4 öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,452
Üyeler
160,849
Son üye
GunduzBey
Top Bottom