Neler Yeni

1000TL için kulak üstü vs İEM kulaklık

Bütçe
1000
1000TL civarı bütçem var ve çok kararsızım oyun için kulaklık bakıyorum şuan İEM kulaklıklar ilgimi çekiyor. Wraith Sense İEM veya Moondrop Chu2 modelleri var aklımda mikrofonu olduğundan Sense İEM modeli daha iyi olur benim için diye düşünüyorum. Kulak üstü modeller için ise Havit Fuxi 3 modeli ses olarak beni memnun etmez gibi o yüzden tek seçenek H2002D modeli oluyor. Oyun için bu bütçede İEM kulaklık mı tercih edilmeli yoksa klasik kulak üstü ürünler mi tercih edilmeli ?

gneaui

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Ahmet-A
1000TL civarı bütçem var ve çok kararsızım oyun için kulaklık bakıyorum şuan İEM kulaklıklar ilgimi çekiyor. Wraith Sense İEM veya Moondrop Chu2 modelleri var aklımda mikrofonu olduğundan Sense İEM modeli daha iyi olur benim için diye düşünüyorum. Kulak üstü modeller için ise Havit Fuxi 3 modeli ses olarak beni memnun etmez gibi o yüzden tek seçenek H2002D modeli oluyor. Oyun için bu bütçede İEM kulaklık mı tercih edilmeli yoksa klasik kulak üstü ürünler mi tercih edilmeli ?
IEM al kafaüstü kulaklıkların çoğu çok rahatsız oluyor gözlük kullanıyorsan daha fazla

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
Yağız Berk Özel
Elimde Kiwi Ears Cadenza var ondan önce Blackshark V2X kulak üstü kulaklık kullanıyordum IEM kulaklığı aldıktan sonra ona elimi sürmedim oyun, müzik vs için IEM kulaklıklar bayağı güzel.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,736
Üyeler
165,581
Son üye
mahsumex7
Top Bottom