- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 3,321
- Bütçe
- 1000
Selamlar kız arkadaşım için akıllı saat bakıyorum. bütçe 1000₺ ancak biraz arttırabilirim. Amazfit Bip 3 bu hoşuma gitti. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
Oppo watch free önerebilirim şuan kullanıyorum. Yok dersen şuna bakabilirsin;Selamlar kız arkadaşım için akıllı saat bakıyorum. bütçe 1000₺ ancak biraz arttırabilirim. Amazfit Bip 3 bu hoşuma gitti. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
![]()
Oppo Watch Free Akıllı Saat Vanilya Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Oppo Watch Free Akıllı Saat Vanilya fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Oppo Watch Free Akıllı Saat Vanilya özelliklerini incele, 2.500,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam dediğim gibi kare arıyorum, yuvarlak veya bilekliğe yakın olanları beğenmiyor. Bu amazfit bip 3, bip u pro ve attığınız redmi 2 lite modellerinin artısı eksisi nedir biliyor musunuz?Oppo watch free önerebilirim şuan kullanıyorum. Yok dersen şuna bakabilirsin;
![]()
Xiaomi Redmi Watch 2 Lite Akıllı Saat Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xiaomi Redmi Watch 2 Lite Akıllı Saat fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Xiaomi Redmi Watch 2 Lite Akıllı Saat özelliklerini incele, 1.014,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com