1000TL Oyuncu koltuğu

Syphoenix

80+
Reaksiyon skoru
122
Arkadaşlar maximum 1000TL olacak şekilde (100-200 oynayabilir) bir oyuncu koltuğu arıyorum. Çok acil lazım.

Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.

Dostum bence oyuncu koltukları sırf para kazanmak amaçlı üretilen şeyler.
Onun yerine daha ucuza daha güzel rahat bir koltuk alabilirsin. Sen bilirsin ama benim fikrim bu yönde.

Dostum bence oyuncu koltukları sırf para kazanmak amaçlı üretilen şeyler.
Onun yerine daha ucuza daha güzel rahat bir koltuk alabilirsin. Sen bilirsin ama benim fikrim bu yönde.
Fileli koltuk ve uygun fiyatlı ofis koltuklarını deneyimledim,istediğim verimi alamadım, oyuncu koltuğunu deneyimlediğimde bu verimi almıştım. O yüzden almak istiyorum, hem görünüşü de benim için önemli setup diziyorum.

Bu fiyata en iyisi gibi (hawk da var deri olmayan)
https://www.akakce.com/oyuncu-koltu...kl-r77-3d-hareketli-kol-fiyati,938984170.html

Ama bu kadar vermişken Xdrive alman daha iyi olur

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX
ilk kez duyuyorum bu markayı para vermişken xdrive alırsan iyi olur

o zaman konuyu açman hata :)
neden hata olsun? 3 hafta kullandım ve beğenmedim.Xdrive istemediğimi yukarıda belirttim. 1000TL altı bir adet koltuk buldum fakat insanlardan alternatif bekliyorum. Bunun neresi hata tam olarak söyler misiniz?

neden hata olsun? 3 hafta kullandım ve beğenmedim.Xdrive istemediğimi yukarıda belirttim. 1000TL altı bir adet koltuk buldum fakat insanlardan alternatif bekliyorum. Bunun neresi hata tam olarak söyler misiniz?
sakin ol ya :) memnun olduğun bişey olduğundan dedim sadece terslemek değil mizah sadece

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,204
Üyeler
188,899
Son üye
Carry
Geri