Emir Rüzgar
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 360
bu ikisi arasında kaldım ama yeni önerilere açığım (Hepsiburada'da olursa iyi olur)
Son düzenleme:
Fury Z değil mi o? Fury X kulaklıkFury X alınabilir. Rampagenin nadir kaliteli mouselerinden olduğunu düşünüyorum.
Karıştırmışim la duzeltiyorum hemenFury Z değil mi o? Fury X kulaklık
uzun vade de bozer mıFury Z alınabilir. Rampagenin nadir kaliteli mouselerinden olduğunu düşünüyorum.
Rampage'in değil ki ürün PWNAGE in ürünü...Fury Z alınabilir. Rampagenin nadir kaliteli mouselerinden olduğunu düşünüyorum.
Sonuç olarak piyasada "Rampage" adı altında geçiyor kısacası rampagenin markasını bastığı sayılı kaliteli mouselerden![]()
Mouse - Kablolu & Kablosuz Fare - n11
Mouse ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mouse çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
NAYS+KUPON la 1080 TL
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Rampage'in değil ki ürün PWNAGE in ürünü...
O konuda pek bir şey diyemeyeceğim ancak 3 sene önce VATAN dan 80 liraya bi rampage mouse almıştım şuan 300 tl civarlarında deli gibi tıkladım minecraftta takılırken bütün click türlerini uzun süreler deneyip mouse ömrünü kisalttigimi dusunuyordum hatta abimde çalışırken gece gündüz kullanıyor hala sapa sağlam hiçbir sorunu yok o yüzden rampage tarafına mouselerde çok uzak durmak gerektiğini düşünmüyorum (tabii ki mouseden mouseye değişir) neyse kısaca sağlam kalır benceuzun vade de bozer mı