Merhaba sevgili forum üyeleri,
Yurtdışından bir ürün ithal etmeyi planlıyoruz. Bu ürün HyperX markasının Quadcast S RGB modeli tarzında, condenser yayıncı/oyuncu/stüdyo mikrofonu.
Ses kalitesi olarak Quadcast S RGB'nin örnekleme/bit hızı 48 kHz/16 bit iken bizim Türkiye'de satışını yapmayı planladığımız ürünün ise 192KHz/24Bit.
Aynı şekilde Quadcast S RGB ile frekans yanıtı özelliklerine sahip (20 Hz - 20 kHz) ve ses kalite ise gayet güzel.
Biz bu ürünü, muadili varsaydığımız Quadcast S RGB'nin yarı fiyatından bir tık üstüne satmayı planlıyoruz. Sizce bu ürün tutar mı?
Ürün özellikleri:
Quadcast S RGB ile benzer tasarıma sahip.
Üstten dokunarak mikrofon susturulabiliyor.
Mikrofon sesini açma/kısma tekerleği mevcut.
Mikrofonda monitör özelliği mevcut ve bu monitöründe ses açma/kısma tekerlerği var. (Kulaklığınızı mikrofonun arkasındaki girişe takarak mikrofonunuzun sesini gecikmesiz alabilirsiniz yani)
Mikrofon Quadcast S RGB'ye çok benzer, renk değiştiren soft bir RGB'ye sahip.
Mikrofonun kablo girişi USB-B (genelde yazıcılarda kullanılan kablo), pc'ye takılan kısım ise USB-A (bildiğimiz normal USB).
Kutu ve ürün ilk satışlarda logosuz ve kutusu normal karton kutu ile satılacak. (Biliyorum ben de her ne kadar istesem de belirli bir miktarın altında satın alınca malesef kabul edilmiyor. Gelecekteki satışlarda bu yerine oturacak yani.)
Merak ettiğiniz bilgileri bu konuyu yanıtlayarak sorabilirsiniz.
İlk satışlar için Donanım Arşivi kanalına özel indirimler yapmayı da planlıyoruz. Hatta şimdiden bu ürünü almak isteyen varsa önsiparişe özel indirimler düşünebiliriz.
Bu yazıyı gören herkesin fikirlerini bekliyorum.
Ürünün görseli
Alıntıyı görüntüle