Benimde verildide hevesim kaçtı iade yada satıcam herhaldeArkadaşlar ürünü kargolanan var mı bende bu şekil gözüküyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam sizin ürününz kargoya verildi mi?
Düşündüm dedim napıcam ben bu mikrofonu sanki yayın mı yapıyorum bi dcde arkadaşlarla konuşmak için bunada gerek yok falanneden
Vallahi bende gittim hevesle standtta aldım. Kart kapmanyası kuponla uyguna geldi ikisini satmayı deniyecem olmazsa kullanacam daha karar veremedim. Kargoya verilmedi bekliyorum şuandaDüşündüm dedim napıcam ben bu mikrofonu sanki yayın mı yapıyorum bi dcde arkadaşlarla konuşmak için bunada gerek yok falan
Vallahi bende gittim hevesle standtta aldım. Kart kapmanyası kuponla uyguna geldi ikisini satmayı deniyecem olmazsa kullanacam daha karar veremedim. Kargoya verilmedi bekliyorum şuanda
Benimki dağıtıma çıkmışDüşündüm dedim napıcam ben bu mikrofonu sanki yayın mı yapıyorum bi dcde arkadaşlarla konuşmak için bunada gerek yok falan
Valla benimki daha kargoya bile verilmedi amazona bir mesaj atayimBenimki dağıtıma çıkmış
Mikrofonu gelmeden biraz daha araştırdım hyperx kalitesine yakın neredeyse diyorlarValla benimki daha kargoya bile verilmedi amazona bir mesaj atayim
Yeni verilmiş dün hesabım kitlenmişti. Tahmini 16 eylül gözüküyor
Ben şanslıyım goat gelsine vermişlerMngye vermişler birde
Benimki gelmişte eve gidince deneyeceğim 1 2 saat, aklımda ayak kısmı var hala masamda sıkıntı yaparsa satıcam muhtemelenBenimki dağıtıma çıkmış
Benimki gelmişte eve gidince deneyeceğim 1 2 saat, aklımda ayak kısmı var hala masamda sıkıntı yaparsa satıcam muhtemelen
Ben şanslıyım goat gelsine vermişler
geldi mikrofon gayet başarılı hoşuma gittiValla benimki daha kargoya bile verilmedi amazona bir mesaj atayim
Yeni verilmiş dün hesabım kitlenmişti. Tahmini 16 eylül gözüküyor