❌İndirim Bitti! JBL Quantum Stream Oyuncu Mikrofonu 2368₺!🔥

Bağlantıda bir yanlışlık olabilir mi acaba? Mikrofonun çıkışına input'tan XLR - XLR kabloyla bağlayıp output'tan XLR - 3,5mm kablo ile ses kartına bağlı değil mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de örnekleme hızını 48kHz'e alıp deneyebilirsin.
Evet XLR-XLR KABLO İLE TRAFOYA Tafodanda çıkış 3.5mm jak ile pc ye bağlı.hocam ses kartına

Evet XLR-XLR KABLO İLE TRAFOYA Tafodanda çıkış 3.5mm jak ile pc ye bağlı.hocam ses kartına
İlginç doğrusu. Kablolar, güç kaynağı, ses kartı portundan biri sıkıntılı. Ama bence ses kartıyla alakalı durum. Çünkü kartın mikrofon girişi dengeli değil, TRS. Dolayısıyla phantom güç kaynağı çıkışına bağlanacak ucuz yollu bir DI Box/izolatör iş görebilir. Parazitin nasıl olduğuna da bağlı.
'Kesin çözüm sunar mı' emin olmak zor ancak aklıma gelenler bunlar.

Son düzenleme:
İlginç doğrusu. Kablolar, güç kaynağı, ses kartı portundan biri sıkıntılı. Ama bence ses kartıyla alakalı durum. Çünkü kartın mikrofon girişi dengeli değil, TRS. Dolayısıyla phantom güç kaynağı çıkışına bağlanacak ucuz yollu bir DI Box/izolatör iş görebilir. Parazitin nasıl olduğuna da bağlı.
'Kesin çözüm sunar mı' emin olmak zor ancak aklıma gelenler bunlar.
Hocam deniyicem bide anakartın ses kartına takarım olmazsa büyük ihtimal sorun güç kaynağı olabilir parazitleniyordur

Baylar ben bunu 1 senedir kullanıyorum memnunum. Stand önerisi olan var mı? Buna uygun stand bulamamıştım.

Hocam deniyicem bide anakartın ses kartına takarım olmazsa büyük ihtimal sorun güç kaynağı olabilir parazitleniyordur
Evet, denenebilir. Sesi seviyesi az olacaktır ama cızırtı olmazsa sorun DAC'dedir. Diğer türlü de güç kaynağındadır yüksek ihtimal, düşük kaliteyse üretimi.

Baylar ben bunu 1 senedir kullanıyorum memnunum. Stand önerisi olan var mı? Buna uygun stand bulamamıştım.
Mikrofonun evrensel uyumluluğu var. Vida ölçüsünü yazmamışlar ama piyasadaki hemen her boom arm'a uyum sağlayacaktır. Bütçeye göre öneride bulunmak gerekir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,265
Üyeler
183,254
Son üye
SlmnAtcc
Geri