❌İndirim Bitti! Thronmax M8 Pulse Mikrofon 1077₺🔥

Lloydˢᵗᵉʳ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
301
Ekran görüntüsü 2025-07-17 093711.webp

Akakçe: Epey:
Güzel fiyat. Uygulamada 150₺ indirim kampanyasıyla daha da düşüyor. Bu fiyata 24 bit/96kHz ses çözünürlüğü ve 20Hz-20kHz frekans desteği oldukça iyi. Kardioid ve gürültü engelleme (ANC) olarak 2 kutup desenine sahip. Gürültü engelleme modunda ses kalitesi bir miktar düşüyor fakat kardioid modunda bile bir kondenser mikrofona göre dış sesleri daha iyi yalıtıyor. USB mikrofonlarda aradığımız üç temel özelliği de karşılıyor: mute tuşu, kazanç ayarı ve 3.5mm jak girişi. Bütçe artıramayıp dış sesleri engelleyen mikrofon arayanlar ve tiz seslere ihtiyaç duyanlar için güzel bir tercih.
Gürültü engelleyiciye ihtiyaç yoksa ve bütçe birazcık daha düşükse alternatif olarak, OBS'in gürültü filtresiyle kullanmak üzere Havit Gamenote GK50 de bakılabilir. Tabii bütçe yetiyorsa Pro (boom arm'lı) versiyonu tercih etmek daha mantıklı.

Ekran görüntüsü 2025-07-17 093841.webp

Son düzenleme:
Mikrofonun ses testi:

Güzel duruyor kullanan var mı ?

Malesef kampanya bitmiş yakalayamadık. Bu fiyat bandından hatta 2k ya kadar esnetebileceğimiz fiyat bandında mikrofon öneriniz var mı ?

Çok seriden tükenmiş anlaşılan. Tekrar girerse indirime güncellerim konuyu, arada kontrol ederim.

Videonun mikrofon testi (05:17'den sonra) kısmında yalnızca ben mi cızırtı duyuyorum? Yoksa delirdim mi
Sanırım yalnızca 1 yerde cızırtı duyuluyor, testi yapan kişiden kaynaklı yüksek ihtimal. Mikrofonda herhangi bir cızırtı sorunu yok, diğer incelemelerde de mevcut değil.
,

Malesef kampanya bitmiş yakalayamadık. Bu fiyat bandından hatta 2k ya kadar esnetebileceğimiz fiyat bandında mikrofon öneriniz var mı ?
Thronmax Dome Plus öneririm (kardioid ve çok-yönlü kutup desenlerine sahip). Kaliteli gürültü engelleyici (ENC) olsun istenirse de Boya K3 tercih edilebilir.

Geri