GökTürkHan
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,210
Sizce fiyatına değer mi? Rakibi var mıBaya güzel duruyor özellikleri, yorumları çok iyi en çok satanlarda 1.
Bence alınabilir teşekkür ederiz
Sizce fiyatına değer mi? Rakibi var mıBaya güzel duruyor özellikleri, yorumları çok iyi en çok satanlarda 1.
Bence alınabilir teşekkür ederiz
Hocam ne yazıyor bilmiyorumda aldım valla naysla 100 tlde oradan gelicek 917 TL'ye iyi benceAçıklamasında a6w yazıyor
kz edx pro aldım acaba iptal edip bunumu alsam
Geçen ay aliexprees üzerinden 600tl almıştım ürün kalite olarak fiyatına göre çok iyi. Ses kalitesi tek başına beğenemedim arka plan seslerini alıyor. Sonar+amd noise suppression ile kullanıyorum memnunum. stand’ta aldım çok güzel oldu. Stand olmadan zor oluyor kullanmak.
Hocam ne yazıyor bilmiyorumda aldım valla naysla 100 tlde oradan gelicek 917 TL'ye iyi bence
Sizce fiyatına değer mi? Rakibi var mı
kardoid mikrofon diyor amaGeçen ay aliexprees üzerinden 600tl almıştım ürün kalite olarak fiyatına göre çok iyi. Ses kalitesi tek başına beğenemedim arka plan seslerini alıyor. Sonar+amd noise suppression ile kullanıyorum memnunum. stand’ta aldım çok güzel oldu. Stand olmadan zor oluyor kullanmak.
iade edim gidip karta para atım alım bı tane
Evet kadroid bir mikrofon fakat arka plandaki sesleri alıyor. Odamın kapısı kapalı olsa bile içerdeki sesleri kısıkta olsa alıyor heleki kuşun sesinden benim konuştuğum gitmiyor. Kesinlikle ekstra ses engelleyici bir uygulama ile destekleyip kullanmak gerekiyor.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kardoid mikrofon diyor ama
Fiyata değer rakibi bilmiyorum. Ben genel olarak mikrofona bu kadar para verilir mi emin değilim içerik üreticisi değilsen gereksizSizce fiyatına değer mi? Rakibi var mı
iem kulaklık kullanalarda alabilir illa icerik uretıcısı olmaya gerek yokFiyata değer rakibi bilmiyorum. Ben genel olarak mikrofona bu kadar para verilir mi emin değilim içerik üreticisi değilsen gereksiz
İndirim bitmiş olabilir şuan sınırı geçiyor gümrüğe takılırÜrünler:1.099,99 TLKargo ve Paketleme Ücreti:0,00 TL
KDV Öncesi Toplam:1.099,99 TLKDV:0,00 TLİthalat Ücreti Depozitosu:550,00 TL
Sipariş Toplamı:1.649,99 TL
stogu bıtmıs gumrukten gecmezÜrünler:1.099,99 TLKargo ve Paketleme Ücreti:0,00 TL
KDV Öncesi Toplam:1.099,99 TLKDV:0,00 TLİthalat Ücreti Depozitosu:550,00 TL
Sipariş Toplamı:1.649,99 TL