100k bütçe sistem önerisi

baraan

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
90000
Değerli arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba. İlk defa kasalı bilgisayar kullanacağım ve çok uzun bir süredir almak istiyordum. Yaklaşık 90-100k bütçem var. Hiç bir şey bilmiyorum ve anlamıyorum. https://www.incehesap.com/thanatos-v2-oem-paket-fiyati-42947/ Aklımda bu sistem var ve bazı özelleştirmeler yapacağım. Rami xpg 32 gb, sıvı soğutucuyu MSI MAG CORELIQUID A13 360 360mm, anakartı ise MSI B850M GAMING PLUS WIFI DDR5 AM5 8200(OC)Mhz mATX yapacağım. Sistem bu haliyle 100k oluyor. Sorum şu bu fiyata değer mi ve en önemlisi kasa nasıl hiç görmedim bu markayı yeterli olur mu psu falan? Başka önerileriniz varsa her türlüsüne açığım...

hocam taksitle alıcam 12 ay o yüzden tek yerden almam lazım
attıgınız yerde taksit yok üstüne oem paket kendin topluorsun

2. kanunen 12 ay taksitli pc yok en fazla alacagın vade farkszı 6 yada 9 taksit oda belirli hazır sistemlerde hebsiburada üzerinde olanlara alırsın

attıgınız yerde taksit yok üstüne oem paket kendin topluorsun

2. kanunen 12 ay taksitli pc yok en fazla alacagın vade farkszı 6 yada 9 taksit oda belirli hazır sistemlerde hebsiburada üzerinde olanlara alırsın
nasıl yani? taksit seçeneklerinde 12 ay gözüküyor faizi ne kadar çok olsa da...

nasıl yani? taksit seçeneklerinde 12 ay gözüküyor faizi ne kadar çok olsa da...
tamam işte kanunen yasak oldugu için banka anormal faiz bindiriyor o faizi verecegine git tek tek parça parça faiz parasıa hepsiburadadan yada amazonda 6-9 vade farksız taksitli parçaları al daha karlı

Yani 87k bile etmeyen bilgisayara 12 ay taksit diye 115k vereceksiniz?

Yani 87k bile etmeyen bilgisayara 12 ay taksit diye 115k vereceksiniz?
vazgeçtim hocam bu bilgisayardan farkettim kazık olduğunu...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tamam işte kanunen yasak oldugu için banka anormal faiz bindiriyor o faizi verecegine git tek tek parça parça faiz parasıa hepsiburadadan yada amazonda 6-9 vade farksız taksitli parçaları al daha karlı
dediğiniz gibi yapıcam 100k kredi çektim direkt. teşekkür ederim

Kredi muhabbetlerini bilmediğim için soruyorum neden sabit 100k çektiniz ki ürünü direkt kredi kartıyla alsanız daha mantıklı olmuyor mu?

ekran kartı amd düşünüyorsan
Amazondan
9800x3d
9070 XT gigabyte gaming oc
çekiyorsun, cashback var 3.7 k geri ödeme alıyorsun.

100 k harcayacam diye kafaya koyduysan da 5080 çek direk.

Kredi muhabbetlerini bilmediğim için soruyorum neden sabit 100k çektiniz ki ürünü direkt kredi kartıyla alsanız daha mantıklı olmuyor mu?
oluyor 12 ay taksit. ancak ben 36 ay çektim krediyi faizi biraz fazla oldu ama o para seneye para olmayacak diye düşünüyorum

ekran kartı amd düşünüyorsan
Amazondan
9800x3d
9070 XT gigabyte gaming oc
çekiyorsun, cashback var 3.7 k geri ödeme alıyorsun.

100 k harcayacam diye kafaya koyduysan da 5080 çek direk.
cashback nerden geliyor?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,742
Üyeler
186,671
Son üye
safka242
Geri