100K Bütçe var yardım!!

Ssd biraz iyi bende(dramli model benimki), kasa ve psu yu bitisik almissiniz ordan fark var,işlemci sogutucu benimki yine biraz daha iyi. Birde yuvarlayarak yaziyorum ben kusuratiyla degil biraz fark ondanda var.
Ssd,kasa,psu,islemci sogutucu benimkinde az bir önde olduğu için fark burdan oldu. Yoksa rgb olmadan tam anlamıyla f/p isterseniz ona görede toplanılabilir.
Kanka ekran kartları arasındaki fark 16k ve ona rağmen 100k diyorsun ve 5070ti koyunca orası yine 107-108k oluyor ki anakartta b850 tomahawk aorus ve rog a göre en kötüsü maalesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ssd biraz iyi bende(dramli model benimki), kasa ve psu yu bitisik almissiniz ordan fark var,işlemci sogutucu benimki yine biraz daha iyi. Birde yuvarlayarak yaziyorum ben kusuratiyla degil biraz fark ondanda var.
Ssd,kasa,psu,islemci sogutucu benimkinde az bir önde olduğu için fark burdan oldu. Yoksa rgb olmadan tam anlamıyla f/p isterseniz ona görede toplanılabilir.
Aynı m2 yi kullanmışız bu arada 😀

Sağ olun hocam

@Tayfunns Hocam rica etsem 2kda üzmeyecek bi monitör önerisi yapabilir misiniz ? Oyun için kullanacağım ağırlıklı olarak

Teşekkür ediyorum hocam Asus TUF VG27AQML1A bu monitörü alacağım sanırım

22000+6300+5600+3600+33000+5100
+13600+8800 = yaklaşık 98.000 tl

Siyah sistem olsun istiyorsan bunada bakabilirsin. Geriye 3 4 k parayada fanları alırsın.
5070 ti düşünüyorum hocam teşekkürler
7800x3d ile geride kalamazsın hocam. Bende aynı işlemciyi kullanıyorum ve GTA 6 için kurdum sistemi, tabii sistem gereksinimlerini bilmiyoruz ama bence bizim sistemler gayet yeterli, yüksekte açacağını tahmin ediyorum.
Teşekkür ediyorum hocam belki 7800x3d ye düşürüp aradaki farkı başka bi şeye verebilirim

9800x3d için Thermalright Phantom Spirit 120SE yeterli olur mu sizce ? Yoksa MSI MAG CoreLiquid E360 daha mı iyi olur

Son düzenleme:
Ekran kartını geri 5070ti yapınca fark kapanıyor kanka

5070ti-5080 arasında sadece 10 fps oynuyor iyi soğutmalı model alıp kendin overclocklayınca aynı performansı alıyorsun zaten 5070ti la-5080 direkt aynı gpu nasıl işlemcilerde yeterli gücü veremeyen çekirdekler x3d oluyorsa defolu malları çöpe atacak halleri yok 5070ti oluyor 😀

Bu %10 fark için extra 10k ödemek akıl karı diyorsanız siz bilirsiniz ama mantıksız overclock yapınca aynı değerleri alıyorsun zaten boşuna parça kalitesinden ödün veriyorsun sırf 5080 yapıcam diye 5070ti bile 4080 den güçlüyken yayıncı felan değilseniz 5080 üstü çok gereksiz 5070tis büyük ihtimalle 4090 gücünde olur veya yakın olur al sana taş gibi cpu boşu boşuna parça düşürmüşsünüz ki kasa olarak bahsediyorum anakarta lafım yok colorfulun o serisi güzel (sadece İngilizce destek sayfasını bulana kadar Çince aratmam gerekiyor) gereksiz yatırım.

Yüksek bütçelerde siyah la beyaz arasında pek fark oynamıyor 9070xt yaptığınız için bütçe düşmüş 48k ekran kartını çıkarıp 36
Hocam bir şey sorucam 32k lık gpu koyup benim 48k lık gpu koyarak nasıl 98k yaptığınızı anlamadım açıkcası zaten aradaki farkı koyunca 114k yapıyor ekran kartını düşürmüşsünüz sadece 😀
5070 ti a overclock yapılıyorda 5080 e yapılamıyor mu

Teşekkür ediyorum hocam Asus TUF VG27AQML1A bu monitörü alacağım sanırım

5070 ti düşünüyorum hocam teşekkürler

Teşekkür ediyorum hocam belki 7800x3d ye düşürüp aradaki farkı başka bi şeye verebilirim

9800x3d için Thermalright Phantom Spirit 120SE yeterli olur mu sizce ? Yoksa MSI MAG CoreLiquid E360 daha mı iyi olur
9800x3d ısınan bir işlemci değil çoğu zaman 70 i bile geçmiyor ki 6 borulu bir hava soğutma her türlü soğutur

5070ti 4080s gücünde gördüğün gibi iyi bir 5070ti modeli alıp biraz overclocklarsan 5080 gücünde çalışıyor zaten boşuna aradaki farkı verme değmez

Geri