Hocam 7800 X3D - Gigabyte 5070Ti yakışır o bütçeyeÖnerilerinizi bekliyorum. Biraz daha yukarı çıkılabilir. 4K 144hz destekleyebilecek güçte bir şey istiyorum.
Kendim toplasam veya parça kalitesi daha yüksek bir sistem tercih etsek nasıl olur?Hocam 7800 X3D - Gigabyte 5070Ti yakışır o bütçeye
![]()
Negatron | AMD Ryzen 7 7800X3D | 2 x 16 GB DDR5 | GIGABYTE RTX 5070 Ti 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Ya da 9800 X3D - Sapphire Rx 9070XT
![]()
Phoenix Blaze | AMD Ryzen 7 9800X3D | 2 x 16 GB DDR5 | Sapphire RX 9070 XT 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Hocam sen sistemi elle toplamaya kalkarsan muhtemelen bu sistemler 110K+ bir fiyata denk gelir.Kendim toplasam veya parça kalitesi daha yüksek bir sistem tercih etsek nasıl olur?
Ayrıca sistemi teker teker alıp kontrol etmek montajlamak ve hepsinin kargosunu beklemektense, hazır test edilmiş sistemi almak her zaman daha mantıklıHocam sen sistemi elle toplamaya kalkarsan muhtemelen bu sistemler 110K+ bir fiyata denk gelir.
Markalar özel indirimler ve toplu ürün alımı nedeniyle daha bizden daha uyguna sistem dizebiliyorlar tabi bazen istisnaları olabiliyor
Ben kendim satın alıyorum en kalitelisi en indirimlisi beklemek sabır gerektiren bir şey bu işHocam sen sistemi elle toplamaya kalkarsan muhtemelen bu sistemler 110K+ bir fiyata denk gelir.
Markalar özel indirimler ve toplu ürün alımı nedeniyle daha bizden daha uyguna sistem dizebiliyorlar tabi bazen istisnaları olabiliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca sistemi teker teker alıp kontrol etmek montajlamak ve hepsinin kargosunu beklemektense, hazır test edilmiş sistemi almak her zaman daha mantıklı
Ya hocam valla doğrusun ama, uğraşmak istemeyen için parça parça toplamak eziyet olabiliyor.Ben kendim satın alıyorum en kalitelisi en indirimlisi beklemek sabır gerektiren bir şey bu iş
parçaları atar mısın hocam bende de ekran kartı ve anakart var güzel duruyor sisteminValla hocam ben tam olarak dediğini yapıyorum şu an.Sadece ekran kartı eksik kaldı.Ekran kartı hariç 50 55 k civarı tuttu.50 de kart desen 5070 ti, 100 k düz hesap. Monitör samsung g6 oled aldım.2 k tertemiz oynatır, beyaz sistem yapacaksan paylaşayım parçaları
Asus btf b850 ekran kartıparçaları atar mısın hocam bende de ekran kartı ve anakart var güzel duruyor sistemin
Önerilerinizi bekliyorum. Biraz daha yukarı çıkılabilir. 4K 144hz destekleyebilecek güçte bir şey istiyorum.
Parçalarınız nedir yazar mısınız merak ettimhocam 100k bütçe varsa çok az daha katarak rtx 5080 sistem toplayabilirsin
bence o parayada 5070ti li sistem almak fp değil
ben 107 bin tl ye 9800x3d ve rtx5080 aldım daha dün aldım.