Neler Yeni

100k sistem toplama tavsiyesi

7seal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Muhammed Fatih Çakırkaya
Bütçe
100000
Merhaba iyi forumlar yaklaşık 100k bütçem var yüksek fps alabileceğim bir sistem toplamak istiyorum fazla bir bilgiye sahip değilim gidipte vatan veya ütopya gibi yerlerden hiç bilgi sahibi olmadan oradakilerin tavsiyeleriyle hareket etmek istemiyorum sadece kulaklık olarak aklımda hyperx cloud 3 var diğer parçalarda yardımcı olursanız sevinirim tekrardan iyi forumlar 😊

ahusak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Mertcan Atmaxa
Hocam neler alacaksınız tam olarak ve ne oynayacaksınız?

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Sezer
Bütçenin yanında ne yapacağınızı da yazsaydınız keşke. Yazılım mı? Grafik tasarım mı? Render olayı mı? Yoksa sadece film-dizi-oyun olarak mı kullanılacak?

Aquinas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Salih Kılıç
Instagram
slhklc0
Steam
https://steamcommunity.com/id/bimkasasi2/
Discord
@aquinasxdd
Hocam bütçenizin içerisinde sadece pc mi var yoksa klavye, kulaklık, mouse, monitör, istiyorsanız ses kartı vs. şeyler de mi bulunacak? Hocalarımızı yoracak bir konu gibi görünüyor lâkin eminim ki ufak bir vakitlerini ayırabileceklerdir.

Tam olarak almayı düşündüğünüz ekipmanları sıralayabilirseniz ona göre sağlıklı bir öneride bulunabileceklerinden hiç şüpheniz olmasın.

Zira birçok üye burada birkaç gün önce ortalama 100K - 110K bütçede bir kasa toplamamda bana çokça yardımcı oldular.

7seal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Muhammed Fatih Çakırkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam neler alacaksınız tam olarak ve ne oynayacaksınız?
oyun için alacağım cs valo ağırlıklı kasa içerisindekiler hakkında çok bilgi sahibi değilim o yüzden yardım istemiştim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçenin yanında ne yapacağınızı da yazsaydınız keşke. Yazılım mı? Grafik tasarım mı? Render olayı mı? Yoksa sadece film-dizi-oyun olarak mı kullanılacak?
Kusura bakmayın, sadece oyun için alacağım

Hocam bütçenizin içerisinde sadece pc mi var yoksa klavye, kulaklık, mouse, monitör, istiyorsanız ses kartı vs. şeyler de mi bulunacak? Hocalarımızı yoracak bir konu gibi görünüyor lâkin eminim ki ufak bir vakitlerini ayırabileceklerdir.

Tam olarak almayı düşündüğünüz ekipmanları sıralayabilirseniz ona göre sağlıklı bir öneride bulunabileceklerinden hiç şüpheniz olmasın.

Zira birçok üye burada birkaç gün önce ortalama 100K - 110K bütçede bir kasa toplamamda bana çokça yardımcı oldular.
Sadece oyun için alacağım cs valo ağırlıklı

Kasa içeriği hakkında bilgi sahibi değilim o yüzden hangi hangisiyle uyumlu bir fikrim yok açıkçası direkt bir sistem önerisi olursa çok iyi olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Sezer
Tamam benim sistemler hakkında o kadar bilgim yok sadece ne için istediğinizi merak ettim. Arkadaşlar yardımcı olacaktır. Olmazsa belli bir süre sonra konuyu üste taşıyabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Ekran kartı
Sistemi parça parça söylesem kendiniz birleştire bilirmisiniz yoksa direk hazırmı istiyor sunuz

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
623
İsim
Umut
Merhaba iyi forumlar yaklaşık 100k bütçem var yüksek fps alabileceğim bir sistem toplamak istiyorum fazla bir bilgiye sahip değilim gidipte vatan veya ütopya gibi yerlerden hiç bilgi sahibi olmadan oradakilerin tavsiyeleriyle hareket etmek istemiyorum sadece kulaklık olarak aklımda hyperx cloud 3 var diğer parçalarda yardımcı olursanız sevinirim tekrardan iyi forumlar 😊
sadece kasa için mi 100k hocam

işlemci

ekran kartı

anakart

ram
https://www.si nerji.gen.tr/patriot-32gb-2x16-viper-venom-rgb-6000mhz-cl30-ddr5-expo-ram-pvvr532g600c30k-p-53873?utm_campaign=cpcElcinHnm&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwqv2_BhC0ARIsAFb5Ac9kyifaRs2AlqEL9SzyUiW6yc_1itML3Anwqz0muboGbEzGJhaY4N4aAtVNEALw_wcB

SSD

kasa

PSU

işlemci soğutucu

@7seal sistem bu hali ile 97.361 lira yapıyor daha iyi bir sistem çıkabilir bilgili arkadaşları beklemeni tavsiye ederim

Son düzenleme:

7seal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Muhammed Fatih Çakırkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sadece kasa için mi 100k hocam

işlemci

ekran kartı

anakart

ram
https://www.si nerji.gen.tr/patriot-32gb-2x16-viper-venom-rgb-6000mhz-cl30-ddr5-expo-ram-pvvr532g600c30k-p-53873?utm_campaign=cpcElcinHnm&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwqv2_BhC0ARIsAFb5Ac9kyifaRs2AlqEL9SzyUiW6yc_1itML3Anwqz0muboGbEzGJhaY4N4aAtVNEALw_wcB

SSD

kasa

PSU

işlemci soğutucu

@7seal sistem bu hali ile 97.361 lira yapıyor daha iyi bir sistem çıkabilir bilgili arkadaşları beklemeni tavsiye ederim
Sadece kasa değil hocam monitör klavye vs..

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
623
İsim
Umut
Sadece kasa değil hocam monitör klavye vs..
işlemci

ekran kartı

anakart

ram
https://www.si nerji.gen.tr/patriot-32gb-2x16-viper-venom-rgb-6000mhz-cl30-ddr5-expo-ram-pvvr532g600c30k-p-53873?utm_campaign=cpcElcinHnm&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwqv2_BhC0ARIsAFb5Ac8j6oACb8gx_MAnhJhI5PHwt4sLn1vnAcoijUJbyGRC37M2mxoSauoaAkiuEALw_wcB (linkteki boşluğu silin)

SSD

kasa

PSU

işlemci soğutucu

sadece sistem bu hâli ile 88.390 lira yapıyor

monitör

monitör ile birlikte sistem 98.189 lira yapıyor

klavye

mouse

kulaklık

@7seal her şey ile birlikte sistem 101.639 lira yapıyor bilgili arkadaşları bekle belki daha iyi bir sistem çıkar

Son düzenleme:

7seal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Muhammed Fatih Çakırkaya
işlemci

ekran kartı

anakart

ram
https://www.si nerji.gen.tr/patriot-32gb-2x16-viper-venom-rgb-6000mhz-cl30-ddr5-expo-ram-pvvr532g600c30k-p-53873?utm_campaign=cpcElcinHnm&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwqv2_BhC0ARIsAFb5Ac8j6oACb8gx_MAnhJhI5PHwt4sLn1vnAcoijUJbyGRC37M2mxoSauoaAkiuEALw_wcB (linkteki boşluğu silin)

SSD

kasa

PSU

işlemci soğutucu

sadece sistem bu hâli ile 88.390 lira yapıyor

monitör

monitör ile birlikte sistem 98.189 lira yapıyor

klavye

mouse

kulaklık

@7seal her şey ile birlikte sistem 101.639 lira yapıyor bilgili arkadaşları bekle belki daha iyi bir sistem çıkar
Teşekkürler

Top Bottom