100K Toplama PC Tavsiyesi

citak

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaslar selam. Maksimum 100k butcem var o da ancak vade farksiz min 6 ay (9+ taksit secenegi tercihimdir) olursa. 5070ti masaustu toplamak istiyorum. Son donemde PC donanimina hic hakim degilim. Bu sekilde uygun guzel bir toplama pc bulamazsam sirf taksit seceneginden gidip 5070tili monster laptop alma gibi de bir dusuncem var.

ne oynuyorsunuz genelde? ekran kartının nvidia olması şartmı? bütçeye monitör vs dahilmi?

Hocam 2K 27inc 240hz monitorum var. Genelde hikayeli oyunlar fifa lol valorant vs. takiliyorum ama pcnin ilerleyen zamanlarda da bana sorun yasatmamasini isitoyurm. Bir de son donemde cok yazilim, render tarafinda calisiyorum hali hazirda kullandigim bilgisayarimin ram kullanimindan cok takildigi oluyor bunu da yasamak istemedigimden high end bir pc toplamak istiyorum. Ekran karti nvidia olmasi yazilim ai tarafi icin iyi olacak.

Şu şekilde alabilirsiniz.
1772450888167.webp

Hocam 2K 27inc 240hz monitorum var. Genelde hikayeli oyunlar fifa lol valorant vs. takiliyorum ama pcnin ilerleyen zamanlarda da bana sorun yasatmamasini isitoyurm. Bir de son donemde cok yazilim, render tarafinda calisiyorum hali hazirda kullandigim bilgisayarimin ram kullanimindan cok takildigi oluyor bunu da yasamak istemedigimden high end bir pc toplamak istiyorum. Ekran karti nvidia olmasi yazilim ai tarafi icin iyi olacak.

Bilgisayar parçalarının fiyatlarından haberiniz yok sanırım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet yokmuş. :)
o zaman 5070tiden vaz gecmek en mantiklisi gibi duruyor, 5070li bir sistem ve 32gb ram. rama ihtiyacim oluyor deli gibi.

ekran karti ureticisi palit diyor. iyi bir marka midir? sorun yasar miyim? Asus gigabyte msi falan alayim diyordum

Haklısın da ekran kartından kısmak zorundasın o zaman
olur aga cok dert degil sadece iyi bir makina ariyorum

işlemci intel olsa da olur dersen attığım sisteme bak hocam
intel ile amd arasindaki fark ucurum mu ya niye boyle dediniz hocam

Palit iyidir hocam bir sorun yaşamazsın

Geri