100klık Steam Hesabımı Nasıl Satabilirim?

İşte o yüzen türk değil de yabancı site var mı diye sordum türkiyede imkansız zaten.
yabancilar turkiyeden hesap almiyorlar kendini baska ulkeden biri olarak tanitirsan belki

yabancilar turkiyeden hesap almiyorlar kendini baska ulkeden biri olarak tanitirsan belki
Ne alaka dostum steam hesapları global zaten isteyen alıp istediği ülkede kullanabilir. Hatta türkiyeden almaları adamların işine gelir türk lirası değersiz olduğundan oyunları daha uyguna satın alabilirler.

Ne alaka dostum steam hesapları global zaten isteyen alıp istediği ülkede kullanabilir. Hatta türkiyeden almaları adamların işine gelir türk lirası değersiz olduğundan oyunları daha uyguna satın alabilirler.
dene o zaman sattigin zaman bana haber ver bende ustune sana para vericem

Tr`de zor yurtdışına satmak lazım onunda yöntemini bilmiyorum.

hesabı nasıl verecen hesab sıkıntılı ubisoft oyunu ubisoft hesabı rockstar games hesabı, blizzard, EA vb. o hesab bu hesap derken bir sürü şey var ortada kimse o riske girip hesap almaz bence sadece itemlerini satabilirsin

hesabı nasıl verecen hesab sıkıntılı ubisoft oyunu ubisoft hesabı rockstar games hesabı, blizzard, EA vb. o hesab bu hesap derken bir sürü şey var ortada kimse o riske girip hesap almaz bence sadece itemlerini satabilirsin
Hepsini verebilirim sorun değil de evet işte güven falan sıkıntı olur zaten bir süredir deniyorum da pek olumlu sonuç alamadım.

vermesine verirsin fln ama dediğin gibi karşı taraf güvenemez hiçbir şekilde ciddi bir mevla var çünkü ortada yoksa benimde hesap var sağlam ama satmaya kalksam olmaz baya uğraştırır, mantıklı gelen tek şey alan olursa en fazla tanıdığa fln verebilirsin bir şey olduğunda sana direk danışıp halleder güven problemi de olmaz o şekilde anca ama çevrende öyle alabilecek biri olduğunuda sanmıyorum. O yüzden geriye kalan tek seçenek oyun içi itemleri satmak geriye kalanıda mazide bırakacan :D

benim arkadaşımda 100 TL'ye aldıgı rdr2 1700 olunca 1700 liraya alıcı bulcagını sanıyor 🫡

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,165,739
Üyeler
185,158
Son üye
ardadesk
Geri