yabancilar turkiyeden hesap almiyorlar kendini baska ulkeden biri olarak tanitirsan belkiİşte o yüzen türk değil de yabancı site var mı diye sordum türkiyede imkansız zaten.
Ne alaka dostum steam hesapları global zaten isteyen alıp istediği ülkede kullanabilir. Hatta türkiyeden almaları adamların işine gelir türk lirası değersiz olduğundan oyunları daha uyguna satın alabilirler.yabancilar turkiyeden hesap almiyorlar kendini baska ulkeden biri olarak tanitirsan belki
dene o zaman sattigin zaman bana haber ver bende ustune sana para vericemNe alaka dostum steam hesapları global zaten isteyen alıp istediği ülkede kullanabilir. Hatta türkiyeden almaları adamların işine gelir türk lirası değersiz olduğundan oyunları daha uyguna satın alabilirler.
Hepsini verebilirim sorun değil de evet işte güven falan sıkıntı olur zaten bir süredir deniyorum da pek olumlu sonuç alamadım.hesabı nasıl verecen hesab sıkıntılı ubisoft oyunu ubisoft hesabı rockstar games hesabı, blizzard, EA vb. o hesab bu hesap derken bir sürü şey var ortada kimse o riske girip hesap almaz bence sadece itemlerini satabilirsin