100mbps uygun fiyat internet önerisi

0zeze

80+
Reaksiyon skoru
63
merhabalar aktif olarak millenicom kullanıyorum ve her ay fiyat yükseliyor, küçük bir ilçede yaşıyodum bana uygun fiyatlı taahhütlü internet önerebilir misiniz

adresinizi bilmediğim için Türk Telekom ile Turkcell önereceğim Türknet için alt yapı sorgulamanız lazım

adresinizi bilmediğim için Türk Telekom ile Turkcell önereceğim Türknet için alt yapı sorgulamanız lazım
kastamonu'nun ilçesinde yaşıyorum turk net en makul fiyat bi yapayım alt yapı sorgulaması olmadı türk telekom gibi en mantıklısı

kastamonu'nun ilçesinde yaşıyorum turk net en makul fiyat bi yapayım alt yapı sorgulaması olmadı türk telekom gibi en mantıklısı
altyapın fiber mi 200mbps destekliyor ise telkotürk öneririrm ayrıca benim adımla başvuru yaparsan 1er ay ücretsiz kullanıyoruz beraber

altyapın fiber mi 200mbps destekliyor ise telkotürk öneririrm ayrıca benim adımla başvuru yaparsan 1er ay ücretsiz kullanıyoruz beraber
ilk defa duyuyorum bi bakacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

altyapı sorgulamasında 100mbps desteklediği yazıyor ve şikayetlere baktımda gözüm hiç tutmadı mağdur çok düşünmüyorum o yüzden

Son düzenleme:
ilk defa duyuyorum bi bakacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

altyapı sorgulamasında 100mbps desteklediği yazıyor ve şikayetlere baktımda gözüm hiç tutmadı mağdur çok düşünmüyorum o yüzden
türktelekom tercih edebilirsiniz o zaman

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,233
Üyeler
175,181
Son üye
TurkWitcher
Geri