kastamonu'nun ilçesinde yaşıyorum turk net en makul fiyat bi yapayım alt yapı sorgulaması olmadı türk telekom gibi en mantıklısıadresinizi bilmediğim için Türk Telekom ile Turkcell önereceğim Türknet için alt yapı sorgulamanız lazım
Superonline Online’a Özel 2 Ay Ücretsiz Fiber Hızın Kralı Kampanyası 100 Mbps
Online’a Özel 2 Ay Ücretsiz Fiber Hızın Kralı Kampanyası 100 Mbps hakkında detaylı bilgi almak ve Superonline'lı olmak için hemen tıkla!www.superonline.net
![]()
Evde İnternet Kampanyaları ve Paketleri | Türk Telekom
Türk Telekom'un ayrıcalıklı evde internet dünyasına katılmak ister misin? Türk Telekom evde internet kampanyaları, paketleri ve fiyatları için hemen tıkla!bireysel.turktelekom.com.tr
altyapın fiber mi 200mbps destekliyor ise telkotürk öneririrm ayrıca benim adımla başvuru yaparsan 1er ay ücretsiz kullanıyoruz beraberkastamonu'nun ilçesinde yaşıyorum turk net en makul fiyat bi yapayım alt yapı sorgulaması olmadı türk telekom gibi en mantıklısı
adresinizi bilmediğim için Türk Telekom ile Turkcell önereceğim Türknet için alt yapı sorgulamanız lazım
Superonline Online’a Özel 2 Ay Ücretsiz Fiber Hızın Kralı Kampanyası 100 Mbps
Online’a Özel 2 Ay Ücretsiz Fiber Hızın Kralı Kampanyası 100 Mbps hakkında detaylı bilgi almak ve Superonline'lı olmak için hemen tıkla!www.superonline.net
![]()
Evde İnternet Kampanyaları ve Paketleri | Türk Telekom
Türk Telekom'un ayrıcalıklı evde internet dünyasına katılmak ister misin? Türk Telekom evde internet kampanyaları, paketleri ve fiyatları için hemen tıkla!bireysel.turktelekom.com.tr
ilk defa duyuyorum bi bakacağımaltyapın fiber mi 200mbps destekliyor ise telkotürk öneririrm ayrıca benim adımla başvuru yaparsan 1er ay ücretsiz kullanıyoruz beraber
altyapı sorgulamasında 100mbps desteklediği yazıyor ve şikayetlere baktımda gözüm hiç tutmadı mağdur çok düşünmüyorum o yüzdenaltyapın fiber mi 200mbps destekliyor ise telkotürk öneririrm ayrıca benim adımla başvuru yaparsan 1er ay ücretsiz kullanıyoruz beraber
türktelekom tercih edebilirsiniz o zamanilk defa duyuyorum bi bakacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
altyapı sorgulamasında 100mbps desteklediği yazıyor ve şikayetlere baktımda gözüm hiç tutmadı mağdur çok düşünmüyorum o yüzden