StjeR 80+ Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 467 Reaksiyon skoru 118 23 Temmuz 2020 #1 100TL bütçem var, 800DPi ve genelde düşük sens'de oyun oynuyorum. Önerebileceğiniz mousepadler nelerdir? Mümkünse mouse'i kenara kaydırdığımda uçmasın
100TL bütçem var, 800DPi ve genelde düşük sens'de oyun oynuyorum. Önerebileceğiniz mousepadler nelerdir? Mümkünse mouse'i kenara kaydırdığımda uçmasın
Yasin Çelik 80+ Platinum Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 16,126 En İyi Cevap 3 Reaksiyon skoru 21,825 23 Temmuz 2020 #2 StjeR yazmış: mouse'i kenara kaydırdığımda uçmasın Devamı için tıklayın... O halde çok da kaliteli bir mouse pad almanı tavsiye etmem. Long pad mi olacak yani klavyeyi de üstüne koymak ister misin?
StjeR yazmış: mouse'i kenara kaydırdığımda uçmasın Devamı için tıklayın... O halde çok da kaliteli bir mouse pad almanı tavsiye etmem. Long pad mi olacak yani klavyeyi de üstüne koymak ister misin?
StjeR 80+ Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 467 Reaksiyon skoru 118 23 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Yasin Çelik yazmış: O halde çok da kaliteli bir mouse pad almanı tavsiye etmem. Long pad mi olacak yani klavyeyi de üstüne koymak ister misin? Devamı için tıklayın... Long Pad olursa güzel olabilir fakat takıntım yok, 45x45 olsada üzülmem yani.
Yasin Çelik yazmış: O halde çok da kaliteli bir mouse pad almanı tavsiye etmem. Long pad mi olacak yani klavyeyi de üstüne koymak ister misin? Devamı için tıklayın... Long Pad olursa güzel olabilir fakat takıntım yok, 45x45 olsada üzülmem yani.
Yasin Çelik 80+ Platinum Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 16,126 En İyi Cevap 3 Reaksiyon skoru 21,825 23 Temmuz 2020 #4 StjeR yazmış: Long Pad olursa güzel olabilir fakat takıntım yok, 45x45 olsada üzülmem yani. Devamı için tıklayın... Kendi kullandığım mouse pad'i önereyim o halde sana. Son derece memnunum. Appa Dünya 1 Oyuncu Mouse Pad 70x30 Cm Kaymaz Dikişli - Fiyatı, Yorumları Appa Dünya 1 Oyuncu Mouse Pad 70x30 Cm Kaymaz Dikişli yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
StjeR yazmış: Long Pad olursa güzel olabilir fakat takıntım yok, 45x45 olsada üzülmem yani. Devamı için tıklayın... Kendi kullandığım mouse pad'i önereyim o halde sana. Son derece memnunum. Appa Dünya 1 Oyuncu Mouse Pad 70x30 Cm Kaymaz Dikişli - Fiyatı, Yorumları Appa Dünya 1 Oyuncu Mouse Pad 70x30 Cm Kaymaz Dikişli yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com