crazyboy40
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 4,756
terbiyesiz terbiyesiz şeyler atmayın ban yiyince ağlıyorsunuz sonra
terbiyesiz terbiyesiz şeyler atmayın ban yiyince ağlıyorsunuz sonra
Aynen uzaklaştım o yüzden. Teşekkürler bilgi için.gamepower bane önerenler olmuş kesinlikle uzak durmalısın kendim kullanıyorum hatta neredeyse bütun ekipmanlarım gamepower hepsinden memnunum ama banein sensörü berbat mouseyi hızlı cevirdiğinde dönemiyorsun
Su geçirir tabii ki ve sensörü çok iyi değilmiş sanırım. SMX-R9 alın bence. Hem büyük hem sensörü falan iyi bende onu alıcam galiba.ben bunu alıcam bir sonraki paylaş kazandan bunu öneririm ama su geçiriyor mu bilmiyorum
Bu da ışıklı misiklionu alabilirsin 200e yükseltirsen bütçeni bloody a91 al bende var çok iyi hemde ışıklı mışıklı
kesinlikle mi,hocam bu mousedan memnun kalan bir bilinçli tüketici145 TL olmuş alabiliyoesan kesinlikle al bence
hocam smr-x44 daha iyi bence ona göre o mouse biraz tipsiz ben güzel bir şey bakıyorumAynen uzaklaştım o yüzden. Teşekkürler bilgi için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Su geçirir tabii ki ve sensörü çok iyi değilmiş sanırım. SMX-R9 alın bence. Hem büyük hem sensörü falan iyi bende onu alıcam galiba.
Siz bilirsiniz son karar sizindir ama bildiğim kadarıyla r9 un sensörü daha iyi.kesinlikle mi,hocam bu mousedan memnun kalan bir bilinçli tüketici
hocam smr-x44 daha iyi bence ona göre o mouse biraz tipsiz ben güzel bir şey bakıyorum
Smx r9 mu smr x44 mü karar veremedimAynen uzaklaştım o yüzden. Teşekkürler bilgi için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Su geçirir tabii ki ve sensörü çok iyi değilmiş sanırım. SMX-R9 alın bence. Hem büyük hem sensörü falan iyi bende onu alıcam galiba.